SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

Tag på aktiv sommerferie

Hvem siger at en sommerferie nødvendigvis kun handler om at slikke sol og ligge ved strandkanten? Selvfølgelig er dette også rart, men hvis du er en aktiv type og har brug for at der er gang i den hele tiden, bliver den klassiske badeferie nok for kedelig for dig. Hvad med at tage på en aktiv ferie i stedet for? Der er faktiske mange muligheder at vælge imellem, alt efter hvilke interesser du har, så det er bare med at lade sig inspirere – se med her hvis du er blevet fristet.

 

Sidst skrev vi om at tage på en golfferie – dette er jo også en aktiv ferie, så vi vil selvfølgelig lige kort nævne denne mulighed igen. Der er efterhånden mange rejsebureaer der specialiserer sig i at arrangere golfferier for deres kunder, så der en del at vælge imellem og ofte kan du få din golfferie skræddersyet lige efter dine behov. Som nævnt er Apollo Rejser og Bravo Tours nogle gode bud på hvor du kan finde fantastiske golfrejser, samt til fantastiske priser – så de skal da lige nævnes igen.

 

Har du en speciel sport du dyrker eller elsker du generelt bare at bevæge dig, kan du tage på specielle sportsresorter, hvor du kan få det bedste af begge verdener: aktiv ferie samt solbadning. På disse sportsresorter kommer lige fra familier, motionister til eliteudøvere, så det er næsten bare op til dig selv hvor aktiv det hele skal være. Hvis du har en bestemt sportsgren du udøver er det en god idé at søge efter denne først – dog tilbyder mange sportsresporter en masse forskellige sportsgrene, såsom svømning, cykling, løbeture, etc. Gode rejserselskaber at kigge efter gode tilbud hos, er Apollo Rejser, Bravo Tours, og Lalandia.

 

Hvis du dog ikke er til sport og dog heller ikke er til ren badeferie, så er en safariferie måske mere dig. På safariferier er du ude og opdage naturen og dyrelivet i Afrikanske lande, såsom Botswana, Kenya, Namibia, Sydafrika, Tanzania, m.fl. Landskabet og dyrelivet vil opleves sammen med en tourguide som vil fortælle mere om de diverse dyr og naturoplevelser. Det er forskelligt hvad du kan opleve i de forskellige lande, så det er alt efter hvad du selv ønsker at opleve. Igen er især Bravo Tours en god mulighed for at finde fantastiske safarirejser, eller Apollo Rejser.

 

Som du kan se, behøver din sommerferie ikke være den klassiske sol og badning, men kan byde på noget mere aktivitet – det er næsten kun fantasien der sætter grænser – måske også pengepungen, men dette kan vi måske hjælpe med. Tag et kig på vores side og se om vi netop nu har et tilbud eller rabatkode på en aktiv ferie der lige passer til dig.

Copyright © 2024 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |