SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

Skal der ske noget i din ferie? Tag på golfferie!

Det er efterhånden blevet temmelig populært at tage på en mere eller mindre aktiv ferie, eller en ferie der valgt efter ens bestemte hobbyer – såsom golfferier! Er du lidt af en golffan, så må det næsten være som at komme i paradis, hvis du tager på en golfferie. Der er i dag et hav a rejseselskaber der tilbyder forskellige former for aktivferie og nogle specialiserer sig endda inden for golfferier – disse selskaber ved hvad golffanatikere leder efter og gør det nemmere for dig at finde det perfekte golfresort der lige passer til dig og dine golfbehov og til en pris du vil synes godt om, så det eneste du skal bekymre dig om, er at nyde din golfferie. I dette indlæg vil her på www.rabatkode.com give dig 3 eksempler på online rejseselskaber der alle tilbyder golfferier og give dig nogle eksempler på forskellige golfdestinationer de byder på.

 

Det er måske ikke deres hovedfokus, men hos Apollo Rejser kan du finde nogle eksotiske golfdestinationer at komme til. Du kan f.eks. vælge imellem Gran Canaria, Sharm El Sheikh, Belek, Ras Al Kamaih, bare for at nævne nogle få. Hos Apollo Rejser samarbejder de med søsterselskabet Krone Golf Tours, og tilbyder pakkerejser, hvor fly, hotel og golf bliver skræddersyet helt efter dine egne ønsker, så du kan få det bedste ud af din golfferie.

 

Et andet godt selskab at kigge hos, er FDM Travel. Dette selskab har heller ikke deres største fokus på golfferier, men ikke desto mindre kan de byde dig på nogle fantastiske golfferier at vælge imellem. Hos FDM Travel kan du vælge imellem golfdestinationer, såsom Sverige, Tyskland, Frankrig, Spanien,  og de mere eksotiske, såsom Dubai, Thailand, Tunesien, etc. FDM Travel beskriver destinationer og deres faciliteter, så du selv kan vælge hvilket sted passer bedst til dig og dine behov.

 

Hos Bravo Tours er golfferier et stort fokus og populær blandt deres kunder – de har et flot sortiment af golfdestinationer at vælge imellem. Hvis du på forhånd ved hvor du vil hen, kan du nemt finde hvilke faciliteter Bravo Tours har at byde på, du kan dog også vælge at lede efter hvilke destinationer de har tilbud på, eller hvilke der er en god pakkerejse ordnet. Med Bravo Tours kan du f.eks. komme på golfferie i Algarve, Azorerne, Costa del Sol, De Dansk Vestindiske Øer, Hurghada, Mallorca, Tenerife, Thailand, Tunesien, samt mange andre. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser.

 

Tag et smut forbi vores tilbuds side og få dig et kig på om vi ikke har aktuelle tilbud eller rabatkoder til rådighed på én af disse 3 selskaber – du kan vælge at følge de forskellige links i teksten, for at se specifikke tilbud/rabatter for de enkelte.

Copyright © 2024 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |