SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

Shop sikkert i udlandet og spar penge!

Der er efterhånden rigtig mange mennesker i Danmark som er begyndt at shoppe online fordi de har fundet ud af at det er nemt og bekvemt, men også at der er store chancer for at spare penge. De udenlandske webshops har også fundet ud af at efterspørgslen i Danmark er voksende og derfor er de målrettet begyndt at gå efter danske markedsandele.

 

Når mange handler på Internettet foretrækker de at købe fra danske butikker fordi det giver en anden form for sikkerhed. Nogen bekymre sig måske om de kan kommunikere med kundeservice hvis der er et problem med forsendelsen eller den modtagne vare. Andre bekymrer sig mere omkring returneringspolitikker eller fortrydelsesret af køb.

 

Men man bør faktisk ikke bekymre sig så meget når det kommer til e-handel i udlandet hvis man blot holder sig til at købe vare i andre EU-lande. I EU-landene gælder der nemlig fælles regler for e-handel, hvilket betyder at de enkelte EU-lande ikke må stille forbrugerne ringere end det fælles regelsæt. Reglerne for fortrydelsesfrist ved e-handel i EU er 7 arbejdsdage, men en række lande har valgt at forlænge denne. I Danmark har man f.eks. altid krav på 14 dages fortrydelsesret, du kan finde de forskellige EU-landes fortrydelsesret hos forbrugereuropa.

 

Den økonomiske fordel ved at handle i andre EU-lande kan være at de har en lavere MOMS sats, hvilket betyder at den samlede pris for varen i mange tilfælde kan være lavere end i Danmark. Da et af EU’s kerneelementer er et indre marked hvor der skal være fri bevægelighed for varer. Dette betyder at når du som forbruger køber vare i andre EU-lande betaler du MOMS i det pågældende land og ikke i Danmark, men vælger du at købe en vare i uden for EU skal du betale 25% moms af varens værdi i Danmark.

 

Hvis du vælger at købe dine vare fra f.eks. Look Fantastic som sælger en lang række hår og makeup produkter, vil du få dine vare tilsendt fra deres webshop i Storbritannien. I Storbritannien betaler man kun 20% i MOMS hvilket i de fleste tilfælde vil medføre en lavere pris. Men Look Fantastic har ofte en masse gode tilbud kørende samt rabatkoder man kan benytte for at opnå yderligere besparelser. Du kan altid finde de nyeste tilbud og rabatkoder til Look Fatastic her på siden.

 

Copyright © 2024 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |