SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

Outlets – din chance for store besparelser!

Outlets eller også kendt som lagersalg eller fabriksudsalg, er et koncept som vi har importeret fra det store udland. Danskerne har taget imod outlet konceptet med åbne arme, vi kan nemlig godt lide at spare penge når vi shopper, uanset om dette er online eller i fysiske butikker.

 

Oprindelig set var outlets drevet af de enkelte mærkevareproducenter, som har valgt at sælge deres overskydende varelagre direkte til os forbrugere. De vare som bliver solgt i butikkens outlet er ofte fra tidligere sæsoner, produktionsoverskud, kollektionsprøver eller blot varer som ikke er blevet solgt i den almindelige detailhandel. I sjældne tilfælde kan man også være heldige at finde varer fra den nuværende sæson, samt varer som aldrig tidligere er set på markedet i Danmark. Når man shopper i en outlet, ligger besparelserne normalt på 30-70 % af den vejledende butikspris. Producenterne garanterer for produkternes kvalitet og derved er der altid tale om gode originale kvalitetsvarer.

 

Det er ikke længere kun mærkevareproducenterne som tilbyder outlets. En række online butikker har også valgt at tage konceptet til sig og tilbyder nu outlets som en fast del af deres webshop. Under fanen outlet vil du ofte kunne finde restvarer fra tidligere sæsoner, samt de varer der ikke solgte som forventet. Man kan vælge at sammenligne en online outlet med et permanent udsalg, hvor der konstant bliver tilføjet nye varer. Varerne bliver ofte billigere des længere de har ligget på lager, det er dog værd at huske på, at alle varer i en outlet er sidste chance, der bliver nemlig ikke indkøbt flere blot fordi der er udsolgt.

 

I en online outlet kan man hurtigt og nemt skabe sig et overblik over de produkter som tilbydes. Derudover er fordelen ved at handle online er at man hos alle online butikker den obligatoriske 14 dages fortrydelsesret, hvilket betyder at du har fuld returret og/eller bytteret på de varer som du har købt.

 

Nedenfor finder du en række online webshops som alle har en outlet. Her er din chance for store besparelser!
Copyright © 2024 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |