SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

Hvad er rabatkoder- og kuponer samt forskellen?

I den senere tid har man hørt meget om det amerikanske fænomen, hvor der indsamles rabatkoder- og kuponer i stor stil, for at opnå rabatter på diverse vareindkøb. De bedste rabatkode- og kupon samlere fortæller stolt omkring deres bedste indkøb, hvor de kommer ud af butikken med en hel indkøbsvogn som de blot har betalt nogle få dollars for.

 

Rabatkode- og kupon konceptet har fundet sin vej til Europa og er nu langsomt ved at indtage Danmark. Rabatkuponer er fysiske som man medbringer til butikken og bruger ved kassen når man skal til at betale for indkøbende, hvor rabatkoder er definitionen for en kode der benyttes til at opnå ekstra rabatter når man handler på Internettet.

 

Rabatkode- og kupon konceptet blev født i USA, hvor virksomheden Coca-Cola brugte innovative markedsføringsmetoder til at fremme salget. Brugen af rabatkuponer steg kraftigt under den store depression i 1930’erne da pengene var små i de fleste familier. Ifølge statistikker benyttede halvdelen af de amerikanske familier sig af rabatkuponer i 1965. Opfindelsen af Internettet gjorde kun mulighederne endnu større for virksomheder der udstedte rabatkuponer, da de nu også kunne gøre dem tilgængelige via dette medie som rabatkoder til brug i online webshops.

Grunden til at vi i Danmark ikke har set så meget til rabatkoder- og kuponer endnu er fordi at det ikke har været tilladt for virksomheder at udstede disse. Men d. 1. juli 2011 blev markedsføringsloven ændret til at det var tilladt at lade en rabat være betinget af man har en rabatkode- eller kupon som udløser rabatten. Det er dog et krav at markedsføringsloven regler om god markedsføringsskik bliver overholdt. Det betyder at rabatkoder- og kuponer skal markedsføres på en måde som er tydelig, klar og let tilgængelig for forbrugeren. Med andre ord, dette betyder at forbrugeren skal have alle oplysninger omkring hvilke betingelser eller begrænsninger som er tilknyttet til rabatten.rabatkodelogo

 

Ændringen af markedsføringsloven for betydning for både virksomheder og forbrugere på det danske marked i fremtiden. Dette åbner for muligheder hvor virksomhederne kan øge deres omsætning samtidigt med at forbrugeren kan spare penge.

 

Vi har valgt at hjælpe med at fremme konceptet omkring rabatkoder- og kuponer i Danmark. Vores mål er at blive Danmarks førende hjemmeside hvor man kan finde de bedste tilbud, rabatkoder og andre rabatter som kan hjælpe forbrugeren med at spare flest mulige penge. Du kan også hjælpe os på vej, hvis du har gode tips eller forslag som kan hjælpe med at forbedre vores service, så høre vi gerne fra dig.

 

Copyright © 2023 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |