SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

Finansiering af rabatkode.com

Vi som arbejder med rabatkode.com har erfaring fra hverdagslivet hvor vi selv prøver at opnå de bedste rabatter og finde de bedste tilbud. Nu har vi også valgt at give dig muligheden for at få del i sparefesten og derfor deler vi vores erfaringer med dig! Vi lytter også gerne til dine gode råd, da vi ønsker at gøre rabatkode.com til Danmarks bedste og førende hjemmeside hvor man kan finde rabatkoder, tilbud og besparelser!

I USA og Storbritannien har det i mange år været populært at jagte rabatkoder og kuponer. Vores ønske er at gøre det nemmere for konsumenterne at finde de bedste rabatkoder og tilbud online, så derfor har vi valgt at samle alle de rabatkoder og kampagner som vi kender til på denne hjemmeside.

En hjemmeside på denne størrelse koster både tid og penge som vi i begyndelsen har finansieret. Vores håb er at hjemmesiden selv kan finansierer sig selv og betale sine egne udgifter. Måden som rabatkode.com skal finansierer sig selv på hedder affilliate marketing – det betyder at vi modtager kommission fra de butikker og virksomheder som vi samarbejder med når du handler via vores links.

Hvad er affiliate marketing?
Affiliate marketing har været brugt i mange år hos forskellige store koncerner som Amazon og Ebay, de lader dig tjene penge når du henviser kunder som køber vare hos dem. Det kan også forgå via et affilliate program eller netværk såsom Tradedoubler eller Zanox – disse formidler annoncer til webshops som Zalando, Nelly eller CDON.

Vi bruger affiliate marketing til at betale for de udgifter rabatkode.com har og udbyttet er at du har en hjemmeside hvor du kan se de nyeste rabatkoder, tilbud og besparelser. Denne indkomst er med til at sørge for at vi aktivt kan lede efter de bedste rabatkoder og kampagner til dig – så velkommen til sparefesten!

Koster det mere for mig?
Nej, det koster ikke mere for dig, hele konceptet bag rabatkode.com er nemlig at hjælpe dig med at spare penge når du handler online ved brug af kampagnetilbud og rabatkoder.

At vi modtager kommission fra de butikker og virksomhederne vi samarbejder med påvirker ikke dig som køber, du betaler altid den samme pris for varen, men butikken betaler os en lille brøkdel som tak for hjælpen. Denne kommission kommer fra vores partneres markedsføringsbudgetter og vil derfor på ingen måde påvirke den pris som du betaler for varen.

Tjener i penge på alle links? Desværre er det ikke sådan, men vi tjener nok til at holde siden kørende med de nyeste rabatkoder og kampagnetilbud. Vores målsætning er at blive den førende hjemmeside hvor danskerne søger efter rabatkoder, tilbud og andre muligheder for besparelser når de shopper online, derfor lister vi alle de tilbud og rabatkoder som vi kender til.

Hvis du kender til tilbud og rabatkoder som vi endnu ikke har listet er du velkommen til at informere os om dette så vi kan hjælpe hinanden. Hvis du selv har en online butik kan du også kontakte os for at formidle dine tilbud, kampagner eller rabatkoder igennem os!

Om Rabatkode

På www.rabatkode.com kan du finde de bedste rabatkoder, rabatter og tilbud som kan hjælpe dig med at opnå de største besparelser på de produkter eller ydelser som du ønsker at købe.

Copyright © 2024 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |