SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

FAQ

Hvad er en rabatkode?

Rabatkoder en fantastiske måde at spare penge på når du handler online.
Indimellem bliver de også kaldt rabatkupon, kuponkode eller tilbudskode men de betyder alle sammen de samme. I nogle tilfælde vil en rabatkode give dig Fri Fragt og i andre tilfælde give dig procent rabatter på dine køb.

Webshops bruger ofte rabatkode til at tiltrække nye kunder til deres butik eller belønne eksisterende kunder. Rabatkoderne tilføjes når man bestiller varer eller tjenester online. Rabatten bliver fratrukket direkte ved kassen.

Hvordan virker en rabatkode?

Systemet er i de fleste tilfælde meget enkelt. Alt hvad du behøver at gøre er at kopiere rabatkoden som du har fået på rabatkode.com og indsætte i det relevante felt i butikkens indkøbskurv når du afgiver din bestilling. Feltet findes oftest når du klikker ”checkout”/”gå til kassen” og bliver som regel kaldt; rabatkode, rabatkupon eller tilbudskode. Når du har indtastet din kode i rabatkode feltet vil rabatten blive fratrukket totalbeløbet og du vil have sparet en pæn sum penge.

Hvordan kommer jeg i gang med rabatkoder?

For at finde rabatkoder på Rabatkode.com kan du vælge at søge efter en bestemt butik eller søge ud fra en bestemt kategori. All webshops er kategoriseret alfabetisk og baseret på typen af produkterne. Du kan også søge efter webshop navnet i søgefeltet. Når du klikker på butikken vil du få vist alle de aktuelle rabatkoder, tilbud og kampagner fra den enkelte butik. Kopier og indsæt rabatkoden ved checkout for at få rabatten fratrukket automatisk.

Hvornår får jeg rabatten?

Rabatten bliver automatisk fratrukket i webshoppens betalingssystem. Hvis rabatkoden giver Gratis Forsendelse vil fragtomkostninger blive fjernet. Giver rabatkoden procentrabat vil besparelser blive fratrukket det totalbeløbet. Ikke alle webshops bruger samme system men det oftest meget nemt og synligt at se. Hvis der ikke er nogle ændringer i slutsummen skyldes det at koden ikke er blevet accepteret. Det er værd at prøve igen og tjekke at koden er indtastet korrekt.

Nogle gange er der visse krav for den enkelte rabatkode og indimellem sker det at koden er udløbet selvom vi og vores medlemmer gør vores bedste for at alle rabatkoder og tilbud er gyldige. Hvis koden ikke er gyldig kan du altid annullere købet og handle i en anden butik såfremt du ønsker det. Vi vil sætte stor pris på at informeret i tilfælde af at en rabatkode ikke er gyldig. Så hjælper du både os og vores medlemmer. Vores mål er at fastholde den højeste mængde gyldige rabatkoder og tilbud.

Hvad koster det?

Alle tjenester på Rabatkode.com er helt gratis. Det inkluderer rabatkoder, tilbud og kampagner. Husk at rabatkoder ikke er det samme som gavekort. Koden i sig selv er ikke personlig og er ikke penge værd i den forstand. Du skal derfor aldrig betale på en rabatkode – den skal være gratis!

Hvor længe er en rabatkode gyldig?

Rabatkoder og tilbud som butikker tilbyder er oprettet af butikker selv. Det betyder at det er butikkerne som bestemmer tidspunktet og længden af tilbuddet eller rabatkoden. Nogle tilbud varer meget kort tid og er kun tilgængelige i få dage – hvor andre tilbud kan have længere løbetid. Ved at blive medlem af vores side vil du ikke gå glip de korte kampagner og lyntilbud. Husk at bogmærk Rabatkode.com og tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du ikke går glip af de bedste muligheder for at spare penge.

Hvor mange penge kan jeg spare?

Alle rabatkoder og tilbud giver en eller anden form for fordel når du handler online. Det er butikken som bestemmer hvor meget rabat en rabatkode eller et tilbud giver. Nogle tilbud giver Gratis Forsendelse selvom det er et lille køb, andre giver procentrabatter på udvalgte produkter og nogle giver et par hundrede kroners rabat. Alle rabatkoder og tilbud har én ting tilfælles og det er at du sparer penge og betaler en lavere pris end hvis du havde været foruden en rabatkode eller et tilbud.

Hvad betyder ”udgående tilbud” på siden?

Under ”Udgående” finder du rabatkoder og tilbud som vil udgå inden for få dage. Det betyder at du er nød til at bruge disse tilbud snarest for at drage fordel af rabatkoderne og tilbuddene i denne kategori. Det kan være en god idé at kigge lidt nærmere i denne afdeling når du skal handle online, så du ikke går glip af tilbuddene fordi du ventede for længe.

Hvad er forskellen på rabatkoder og tilbud?

Når du finder et tilbud på vores side er der ikke behov for at bruge en kode for at opnå rabatten. Det kan være tilbud med Gratis Forsendelse i en uge, udsalg på specifikke produkter eller hvor du modtager 3 produkter men kun betaler for 2. Når en side har et tilbud er det bare at klikke på tilbuddet og du vil blive sendt videre til butikkens hjemmeside. Her vil du kunne få mere information omkring tilbuddet. Rabatkoder kræver at du kopier og indsætter koden som du har fået på Rabatkode.com på den pågældende webshops side for at få rabatten. Alle som glemmer at tilføje rabatkoden vil være nød til at betale fuld pris.

Hvordan benytter jeg et tilbud?

For at benytte en tilbud er det bare at klikke på tilbuddet og du vil blive sendt videre til butikkens hjemmeside. Her vil du kunne få mere information omkring tilbuddet.

Tilbuddet findes ikke når jeg går til butikkens side?

Hvis du finder et tilbud på rabatkode.com som ikke virker, ville vi sætte stor pris på at du kontakter os med det samme. Den nemmeste måde at er sende os en mail på kontakt@rabatkode.com og skrive hvilket butik og tilbud som ikke fungere. Ved at gøre dette hjælper du ikke kun os men og andre brugere med at undgå skuffelser.

Kan alle bruge rabatterne på Rabatkode.com?

Rabatkode.com er tilgængelig for alle som elsker rabatter. Alle kan bruge rabatkoderne og tilbuddene når de handler online. Tilbuddene som du finder hos os er altid gratis at bruge og prøve. Husk at nogle butikker sætter begrænsninger på brugen af rabatkoderne. Det kan være rabatkoden er sat til bestemte datoer, at den kun kan bruges én gang per bruger eller andre restriktioner. Vi prøver så vidt muligt altid at give mest mulig information omkring hvert enkelte rabatkoder og tilbud.

Hvordan tjener Rabatkode.com penge?

Rabatkode.com er en gratis tjeneste. Alle rabatkoder og tilbud er helt og aldeles gratis at bruge. Vores formål er at hjælpe alle online shoppere med at spare penge.

På samme tid er vi nød til at finansiere vores arbejde med over 400 online butikker i Danmark på en måde. Rabatkode.com modtager en lille provision på de salg vi generere. For hver kunde vi sender videre til en butik og køber noget får vi en belønning. Det er det samme system som for eksempel Pricerunner bruger. Provisions systemer gør at vores brugere har mulighed for at spare penge og vi kan forbedre vores tjeneste. Det forhindrer også vores side fra at blive fyldt med blinkende og hoppende reklamer som oftest er en større irritation end en glæde.

Hvordan søger jeg efter en specifik rabatkode?

Hvis du kender navnet på butikken eller mærket, så er det bare indtaste det i søgefeltet og klikke ”SØG”.

Hvad sker der hvis i ikke har en rabatkode til den butik som jeg vil handle hos?

Hvis vi ikke har en rabatkode til den pågældende butik, kan det betyde at butikken simpelthen ikke tilbyder brugen af rabatkoder eller at de på nuværende tidspunkt ikke har nogle rabatter.

Hvordan kopier jeg rabatkoden?

For at kopiere og bruge koden skal du gøre følgende:

Klik på ”SE KUPON” – hvor der efterfølgende vil komme en pop-up vindue frem hvor du blot skal klikke på koden for at kopiere den.

Fortsæt til butikkens side og indsæt rabatkoden, for at få rabatten.

Hvor kan jeg bruge en rabatkode?

Rabatkoder bruges ved online handel når du bestiller varer eller tjenester. Det kan variere fra webshop til webshop hvor rabatkoden skal indsættes. Du finder oftest rabatkode feltet ved kassen men der er undtagelser. På Amazon for eksempel, finder du rabatkode feltet i begyndelsen af ordre processen, så her bliver du nød til at kigge lidt ekstra efter.

HUSK! Rabatkoden skal altid indtastes inden selve betalingen. Tjek også totalprisen for at se om rabatten er blevet givet.

Jeg er ved butikkens betalingsvindue men kan ikke finde rabatkode feltet?

Hver webshop bruger ikke altid samme system og metode for hvordan ordre og betalinger bliver behandlet. Det er som regel altid muligt at gå tilbage i systemet og finde rabatkode feltet.

Alle webshops bruger ikke altid samme ord som ”rabatkode”
Her er nogle eksempler :

  • Rabatkode
  • Rabatkupon
  • Kuponkode
  • Tilbudskode
  • Medlemskode
  • Rabat
  • Voucher
  • Gavekort

Hvorfor virker min rabatkode ikke?

Vi sørger altid for at tjekke rabatkoderne inden vi lægger dem ud på Rabatkode.com.
Indimellem sker der fejl men det kan også skyldes ændringer i gyldighedsdatoerne, webshoppen vælger at annullere kampagnen eller lignende. Hvis du finder en rabatkode eller tilbud på Rabatkode.com som ikke virker, vil vi sætte stor pris på at du kontakter os, så vi kan få rettet fejlen.

Du kan sende en mail til kontakt@rabatkode.com

 

 

 

 

Copyright © 2024 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |