SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

Fantastiske Black Friday og Cyber Monday udsalg!

Deltog du det store udsalg i år? Det virkede større end aldrig før, specielt online. Med rabatter som løb op på 40 – 80 %, var det muligt at spare masser af penge på disse udsalg. Der var dog mange som oplevede at deres indbakke hurtigt blev fyldt med tilbud. Vi, her på Rabatkode.com prøvede at sørge for at vi ikke blev en del af kaosset, men kun gav dig de bedste informationer om gode kampagner hos flere butikker.

 

Her hos Rabatkode.com modtager vi e-mails fra mange butikker og vi modtag mere end 200 e-mails i løbet af dagen fyldt med gode tilbud! Det er ikke let at holde styr på, men vi er stolte over at kunne fortælle at alle tilbuddene blev offentliggjort! Det betyder at vores brugere var i stand til, afslappet, at gennemse listen og finde lige præcis det udsalg de søgte!

 

Vi var faktisk en smule overraskede over at se at nogle online butikker var nød til at starte et kø system, da der var så mange kunder som ville besøge butikken på samme tid. En meget interessant udvikling. Heldigvis var det sådan, at hvis man skulle vente i køen hos en butik, kunne man altid handle i en anden butik uden at miste pladsen i køen! Praktisk og profitabelt.

 

Du er velkommen til at dele din egne erfaringer og oplevelser med os om hvordan din Black Friday og Cyber Monday var. Fandt du det perfekte tilbud? Var det hektisk? Lad os høre det fra dig!

 

Copyright © 2024 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |