SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

Få solkysset hud – også selvom solen mangler

Ikke nok sol udenfor? Vi har nogle forslag til hvordan du sikrer dig en solbrændt hud!

 

Mange, hvis ikke os alle, har kigget uendeligt mod himlen for at lede efter solen. Desværre har dette for det meste været uden held, da solen har leget gemme med os.

 

Så hvad kan man nu gøre? Vi har konsulteret make-up guderne og samlet top 4 tipsene for at sikre et solkysset look.

 

  1. Et rent ansigt er den bedste base

Du har brug for den absolut bedste base og det er en glødende, ren hud. Døde hudceller vil hindre selv de bedste make-up produkter. Så husk at have en god skrubbecreme og vaskerutine i brug.

Og fokuser ikke kun på ansigtet. Hvis du ikke allerede har en god bodyscrub, helst en børste, så er dette tidspunktet til at investere i en af disse. Tjek Look Fantastic, Beauty Expert, LuxBeauty, Ezzence, Yves Rocher, m.fl. og du vil næsten helt sikkert finde et godt produkt på tilbud.

 

  1. Brug en god fugtighedscreme!

Sommertiden er ikke tiden til at slække på fugtighedscremen. Det er meget vigtigt at sikre at tilføje fugtighed til huden for at huden får den specielle glød som vi alle gerne vil have. Husk at sikre dig at du bruger de rigtige produkter: en for fed creme vil få bumserne til at poppe frem, mens en creme med for lidt fugtighed vil få din hud til at se flad og tør ud. Nogle af os skal endda bruge forskellige cremer, forskellige steder i ansigtet.

Bare husk; brug aldrig bodylotion på ansigtet og husk at inkludere alle vigtige halsområder i dit hudpleje regime.

 

  1. Bronzer!

Make-up artister og folk over hele verdenen elsker og hader bronzer. En god bronzer vil få din hud til at gløde og er lige hvad din hud har brug for. Hvis du dog bruger det for meget, den forkerte til din hudtype osv., vil det se absolut forfærdeligt ud, og ikke for at glemme, kan man ganske enkelt komme til at se gammel ud.

Så; først vælg den rigtige bronzer. Hvis du har en lys hudtype, skal du bruge en lys bronzer. Hvis du har en mørk hudtype, kan du godt bruge en mørkere tone.

Kig på bronzerens indhold; vi anbefaler at man bruger et produkt med en god oliebase, som indeholder A vitamin og beta-carotene.

En bronzer kan også hjælpe med gløden, dog elsker nogle at bruge bronzer i pulverform. Så find den der matcher din hud og dine præferencer.

 

Der er så mange forskellige produkter som nu indeholder en bronzer og en contour creme alt-i-én. Så sikre dig at kigge i nyheder sektionen, hvor du vil finde alle de nyeste produkter!

 

  1. Den vigtigste: Solcremen!

Solen er hård for huden og det er lige der vi netop ikke vil have de hårde stråler. Selvom du ikke ser det nu, vil de hårde stråler ødelægge din hud. Resultaterne er bl.a. finere linjer, brune pletter osv. Så det er super vigtigt at sikre sig at man bruger en god solcreme.

Nogle fugtighedscremer kan indeholde solfaktor, men sikre dig at du derudover også påfører en god solcreme i ansigtet.

 

Brug en solfaktor 30 i solen og glem ikke after-sun cremen!

Sikre dig at du er beskyttet fra UVA/UVB og de bedste cremer vil også sikre dig at du også et beskyttet mod hårde miljøfaktorer.

 

Tjek de fantastiske produkter ud som lige nu er på tilbud!

 


Copyright © 2024 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |