SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

Et moderigtigt forår!

Selvom vejret ikke altid samarbejder, fulgenes sange og de generte blomster som popper op af jorden er grund nok til at lade os vide at foråret virkelig er her. Endnu et tegn på at foråret er her, for os som elsker mode er selvfølgelig alle de nye kollektioner som bliver lanceret. Her på Rabatkode.com har vi taget et nærmere kig på, hvad der kan findes ude i de større butikker.

 

Sarah Jessica Parker eller Carrie fra Sex and the City.

Denne fashionable skuespiller og designer er blevet krediteret af mange for at være succesen bag brands som Manolos (sko), interessen for Brasiliansk wax og kærligheden for cupcakes. Mange tror på at Sarah Jessica Parker var så populær i rollen som Carrie var på grund af hendes egen stil, hun tilføjede krydderi og personlighed til New York style ikonet.

Nu har Sarah Jessica Parker gået sammen med Ellos i en kampagne kaldet “Spring fever in New York”. Hun viser dig hvordan du kombinere to forskellige stile og får den bedste stil til færre penge.

Hun beskriver i et interview med Ellos at hendes stil er “Here and now” og vi ret så imponeret over hendes mange fantastiske og forholdsvis simple tricks som giver kollektionerne det personlige præg som de behøver.

Vi anbefaler varmt at læse hele artiklen og derefter besøge Ellos SALE afdeling hvor du kan finde en masse fantastiske produkter som kan give din stil et personligt touch.

 

Inspirerende sider

Ikke alle de andre butikker har et perosnlig interview ligesom Ellos har med Sarah Jessica Parker. Men til gengæld har de inspirerende sider hvor du kan finde en masse interessant oplysninger om forskellige stile. Det er desuden også rigtig godt at se en masse inspirerende billeder som dækker din stil i stedet for at skulle jage dem ned.

Boohoo har valgt at fokusere på 5 forskellige stile, hvor en af dem er Monochrone, blot 2 farver og et stilfuldt resultat. Husk at det behøver ikke kun være sort og hvid, mix det op med en rød nederdel og sort top.

Tips: delikate blomster og blonder, så vel som komfortabelt og løstsiddende tøj.

 

Modetips

Hvis vi kigger på de trends som disse og en masse andre butikker, så er det tydeligt at se at dette forårs vil byde på en masse stilfulde mønstre og komfortabelt tøj. De løstsiddende bluser og brede bukser, giver en blomstrende indtryk når modellen bevæger sig ned af runway’en. Heldigvis for os alle, har dette look behov meget for at se godt ud! Man kan sagtens bruge tøj fra sidste sæson og lave mindre justeringer.

 

Husk også at tjekke butikker som miniinthebox ud, de har et stort udvalg af tøj og andre produkter – til ofte rigtig fantastiske priser.

 

Lad os høre fra dig – har du nogle fantastiske mode tips?


Copyright © 2024 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |