SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

Er der penge at spare på import af tilbud fra udlandet?

Udsalg er meget populære i udlandet, men er der stadigvæk penge at spare når man importere udsalgsvarer? En af de absolut bedste ting ved internettet er at den prisbevidste bruger kan spare mange penge på at købe vare fra internetbutikker i udlandet. Men efter moms og importafgifter, spare du så stadigvæk penge?

 

Moms og importafgifter

Så længe man vælger at købe vare på en webshop som er beliggende i et EU land, så undgår man diverse moms og importafgifter. I stedet betaler man moms i det EU land hvor man køber varen, et eksempel kan være England hvor momsen er 20 %. Det betyder at man på momsen alene kan spare 5 % i sammenligning med Danmark, da vi som bekendt 25 % moms på alle vare, med enkelte få undtagelser.

 

Køber du vare uden for EU skal du betale moms, told og importgebyr. Det som du skal betale afhænger af varens/forsendelsens værdi. Nedenfor kan du se satserne ekskl. forsendelsesomkostninger, som er afgørende for om du skal betale moms, told og importgebyr:
Under 80 DKK: Du skal hverken betale told, moms eller importgebyr
80 – 1.150 DKK: Du skal betale moms og importgebyr
Over 1.150 DKK: Du skal betale moms, told og importgebyr

 

Du kan læse mere om det at modtage forsendelser fra udlandet og om betaling af told og moms til skat hos Post Danmark samt finde eksempler på priserne.

 

Forsendelsesomkostninger

En almindelig fysisk butik skal betale husleje, strøm, arbejdsløn etc. Derfor har de fleste internetbutikker færre udgifter og kan tilbyde bedre priser. De har ofte en lille administrativ afdeling, forsendelsesmedarbejdere og et stort lager. Dette er grunden til at mange af de større virksomheder kan tilbyde gratis forsendelse, selv helt fra Kina. Derudover har de muligheden for at købe ind i store partier, hvilket også reducerer omkostningerne. Derfor er mange butikker genrøse og tilbyder gratis forsendelse.

 

Specielle varer Når det er sagt, så er en af de primære fordele ved at shoppe på internettet at butikkerne tilbyder et bredt udvalg af varer. Du kan altså få tøj og andre produkter som du ikke vil være i stand til at finde i dit eget land. Så hvis du måske ikke direkte kan spare penge, så vil du stadigvæk have chancen for at spare penge på de specielle varer under udsalg som Black Friday og Januarudsalget. Husk at det ikke kun handler om at se på prisen, men også om hvad du rent faktisk får for de penge som du bruger.

 

Copyright © 2024 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |