SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

Efterårsgarderoben – mix og match for at lave fantastiske outfits

Kvinde med hat og smykker

Selv om vi er mange som vil elske at få mere sol og sommer, så er efterårets på vej med hastige skridt. Mange steder er det allerede muligt at se bladende er begyndt at skifte farve, men et af de bedste tegn er alle de fantastiske efterårstilbud i butikkerne. Designerne kan næsten ikke vente med at introducere deres nye designs til hele verdens modeelskere, og butikkerne er klar til at få varerne på hylderne. Det betyder at du allerede nu kan finde fantastik gode tilbud som gør det let at spare penge på de bedste outfits.

 

Så hvad anbefaler designerne for denne sæson

1. Tjek de plisserede nederdele, de er nemlig in i denne sæson. En af de bedste egenskaber ved denne type nederdel, er at de er super lette at kombinere med diverse accessoires og toppe, derved kan du skabe præcist det look du er ude efter. Brug en let, feminin plisseret nederdel og kombiner den med en rå læderjakke og rå støvler som giver et fantastisk outfit. Eller du kan kombinere en mørk nederdel med en mørk top og skabe det elegante partylook. Husk at smykker kan være med til enten at skabe eller ødelægge et godt outfit. Tjek tilbud fra butikker såsom Yoox, Junkyard eller Quintess.

 

2. Læderjakker går aldrig af mode, men dette efterår har designerne igen fokus på disse. Det kan være dyrt at købe læderjakker, men det er absolut pengene værd og kan matches til de fleste outfits. Derudover er det også muligt at finde nogle gode tilbud på denne type af jakker. Man kan skabe mange forskellige styles, lige fra de detaljefyldte med lynlåse, lommer og andre detaljer, til dem med meget få detaljer. Men i virkeligheden handler det om din egen stil, da læderjakken altid vil passe ind, det gør altså ingen forskel om du har mange eller få detaljer.

 

3. Ankelstøvler. Sko er helt sikkert det som hjælper med at skabe et outfit, eller det er der i hvert fald nogen som hævder det. Måske er det grunden til at der er så mange kvinder der elsker sko, og derfor at de ønsker et par til hvert eneste outfit og hver eneste lejlighed? I denne sæson er ankelstøvler igen komme på mode, men i et enkelt design og i fantastiske farver. Du er velkommen til at eksperimentere med farverne og stil, samt det kan være en god undskyldning for at sikre dig at du har alle de sko du ønsker; når alt kommer til alt, så har du brug få et par rå, et par elegante, et til hverdagsbrug og så videre. Det bedste ved det hele er at du altid kan udnytte de gode udsalg og spare penge! Køb 2 og betal for 1, 50% rabat samt mange andre gode tilbud vil hjælpe dig med at finde de bedste sko til dit outfit. Man kan næsten altid finde et godt tilbud hos enten Sarenza eller Spartoo.

 

unnamed

4. En hvid kasuel bluse og et lyst par bukser er også et must i denne sæson. Hvis du er en af dem som altid forbliver ren, så anbefaler vi en hvid bluse med tilhørende hvide bukser. Men du kan også vælge blot en hvid bluse eller en hvid top. Det er nok det vigtigste modetip vi kan give med på vejen, men husk at det ikke behøver at være alt for formelt. En god løs bluse kan være lige så god som en tætsiddende hvid skjorte. Hvid er en god grundfarve og mange ser rent faktisk godt ud i hvidt.

 

5. Vælg den klassiske håndtaske, med en god farve som matcher din personlighed samt resten af de outfits du har i garderoben. Farvet læder er holdbart og sætter en god signatur. Størrelsen af tasken er helt op til dig, men vi anbefaler at tasken ikke bliver for stor. Den vil ikke kun være tung og give dig unødvendige skulder- eller rygsmerter, men det er heller ikke på mode. Pungen eller tasken skal være praktisk, men ikke tage magten fra resten af dit outfit.

 

6. Smykker er også på mode i denne sæson. Ikke de største smykker, men du bør ikke være bange for at vælge noget lidt større og matche smykkerne med dit outfit. Der er masser af muligheder, så du behøver ikke at bekymre dig, du behøver endda måske ikke at købe noget nyt, da du kan bruge det som du allerede har. Der er dog mange butikker som har gode tilbud på smykker og accessoires, så du kan måske købe noget nyt til en god pris.

women-white-blouse

Der er selvfølgelig masser af fantastiske outfits, samt mange tilbud som giver dig muligheden for at mixe og matche til at skabe dit favorit outfit, uden at du behøver at bruge for mange penge. Tjek alle de mange udsalg som vi har fundet og vi ønsker dig et efterår fyldt med mode!

 


Copyright © 2024 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |