SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

De bedste tips til at pakke let til ferien

Hvert år, eller nærmere, ved hver ferie, har mange af os same problem; hvordan man pakker nok til en lang ferie uden at det optager for meget plads.

Vi har derfor igen fået vores medarbejdere til at finde de bedst mulige tips til at pakke til den bedste ferie nogensinde.

travel-1410824_1920

Håndbagage!

Lad os først tage et kig på håndbagage. Standarden er 55 x 40 x 20 cm og hvis du holder dig indenfor disse mål, burde det være fint med de fleste rejseselskaber. Vægtbegrænsningen kan variere, så vær altid på den sikre side ved at tjekke med luftfartsselskabet inden du tager afsted. Hvis du skal skifte luftfartsselskab under rejsen kan du risikere at skulle sende håndbagagen på grund af andre kriterier. Det normale er 8-10 kilo – det er derfor smart at holde det under 8 kilo, ikke bare pga. reglerne, men også fordi du skal gå rundt og bære på tasken. Du kan også spare lidt på vægten, hvis du bruger en letvægtstaske. Der er mange forskellige fantastiske kufferter og håndbagage som måske koster lidt mere, men som er stærke nok til at gøre en forskel. CarrieAlong, Rejsegear og Travel Freak.

plane-1030770_1920

Der er selvfølgelige delte meninger omkring om man bare bør holde sig til en enkelt håndbagage og ikke sende nogle kufferter eller om man bør sende kufferter. En kort undersøgelse mellem vores editors hos Rabatkode.com viste at når man rejser med børn, havde de fleste brug for en del håndbagage for at sikre sig en fredfyldt rejse. Hvis man dog kun rejser med voksne, var den generelle holdning, at det var lettere at have mindre håndbagage når man boarder flyet.

luggage-1436515_1920

Pakke Let

Der er eksperter i at pakke og så er der dem, som vil have ekstra plads til gaver og alt i mellem.

Dog er det en god regel at tage alt som du mener at du har brug for og ligge det ud på sengen eller på gulvet.

Tag så halvdelen væk igen.

 

De fleste af os pakker for meget, ligegyldig hvor forsigtige vi forsøger at være. Ved at halvere slutmængden, vil de fleste af os derfor alligevel have mere end rigeligt tøj og ting til at have en fantastisk ferie.

 

Derudover, forsøg at tænke på hvad du virkelig har brug for og hvad du kan leve uden. Hvis du skal tilbringe det meste af din ferie på stranden, har du så virkelig brug for 4 par sko? Vi anbefaler dig, at du får dig et kig på flip-floppere og sandaler, som du kan finde hos Asos, Easyshoes, Webshoes, Sarenza, Bianco, Netsko, m.fl. og forsøg at begrænse antallet af sko, som er en næsten umulig opgave for de fleste kvinder, men det er muligt.

office-vacation

Husk at du altid kan købe cremer, shampoos osv. på hoteller eller tæt på hotellet. Sådan nogle flasker fylder meget og for de fleste, vil det både være nemmere og billigere at købe disse ved ankomst.

 

Prøv at tænk på mulige outfits i stedet for at vælge forskellige toppe og underdele. Dette vil gøre det nemmere at sikre at du har super aftentøj uden at skulle til at pakke en masse forskelligt tøj og så derefter forsøge at sammensætte et super outfit når du ankommer.

 

Dette er bare nogle få tips til at pakke let. Del dine bedste tips på vores Facebookside!

 

Har du stadigvæk ikke fundet det bedste hotel til din ferie? Få dig et kig på fantastiske last-minute tilbud hos: Sunweb, Apollo Rejser, FDM Travel og Expedia.

 


Copyright © 2024 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |