SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

De bedste tips til at pakke let når man tager på ferie

Hvert år, eller nærmere, hver ferie, står de fleste af os med samme problem; hvordan pakker vi nok til hele den lange ferie, uden at bruge for meget plads. Vi har igen samlet vores medarbejdere og forsøgt at finde de bedst mulige tips til at pakke tasken til den bedste ferie nogensinde.

 

Håndbagage!

Lad os først se på håndbagagen. Standardstørrelsen er 55 x 40 x 20 cm og hvis du kan overholde disse mål, burde du ikke have nogen form problemer hos rejseselskaberne. Den tilladte vægt kan variere, så du bør altid tjekke med flyselskabet før rejsen. Hvis du skifter flyselskab i løbet af rejsen, er der risiko for at de håndtere forskellige regler og kriterier for din håndbagage. Som regel ligger den tilladte maksimalvægt omkring 8-10 kilo. Det er derfor smart at pakke sin håndbagage så den forbliver under 8 kg, dette er ikke kun på grund af flyselskabets regler, men også fordi at du skal bære rundt på tasken. Du kan spare lidt på vægten hvis du vælger en letvægtstaske. Der er masser af fantastiske kufferter og tasker til håndbagage som måske koster lidt mere, men de er stærke og lette nok til at kunne gøre en forskel. Du kan finde masser af kufferter og tasker hos f.eks. Magasin Du Nord eller CarrieAlong.

 

Der er selvfølgelig mange forskellige meninger om hvis man blot bør rejse med håndbagage eller om man også bør medtage en kuffert. En kort undersøgelse blandt redaktørerne her på www.rabatkode.com viste at når man rejste med børn, var det smart at have noget håndbagage med for at sikre en fredfyldt rejse. Modsætningen hertil, når der kun rejses med voksne, viste det sig ofte at være lettere at have mindst muligt håndbagage med når flyet skulle boardes.

 

Pak let

Der er dem som er eksperter i at pakke og så er der dem som ønsker at have ekstra plads til at kunne købe gaver og souvenirs med hjem. En god tommelfingerregel er at finde alt det som du føler du har behov for, lægge det ud på en seng eller på gulvet. Fjern herefter halvdelen af det.

 

De fleste af os pakker for meget, uanset hvor forsigtige vi prøver at være. Så ved at fjerne halvdelen af det vi tror vi behøver, vil det ofte efterlade os med mere end nok tøj, ting og sager til at kunne nyde en helt fantastisk ferie.

 

Prøv også at tænke på hvad du virkelig har brug for og hvad du sagtens kan undvære. Hvis du har planer om at bruge det meste af din tid på stranden; har du så virkelig brug for 4 par sko? Vi anbefaler at du tjekker klipklappere og sandaler ud hos Sarenza, hvor du netop kan spare op til 50% i deres udsalg, og ellers prøver at begrænse antallet af sko, en næsten umulig opgave for en kvinde. Husk at du altid kan købe solcreme, aftersun, shampoo osv. på hotellet eller tæt på hotellet. Sådanne flasker tager hurtigt en masse plads i bagagen, og for de fleste vil det være lettere og billigere at købe det på selve feriedestinationen.

 

Prøv at tænke på forskellige outfits i stedet for at vælge specifikke over- og underdele. Det vil gøre det langt lettere at sikre dig at du har noget fantastisk tøj at tage på, uden at du behøver at pakke en masse forskelligt tøj. Pakker du fornuftigt, så kan du let sammensætte et fantastisk outfit når du ankommer.

 

Dette er blot nogle enkelte tips når det kommer til at pakke let. Del dine bedste tips på vores Facebook side!

 

Har du stadigvæk ikke fundet det bedste hotel til din ferie? Du kan finde masser af gode tilbud, last minute samt afbudsrejser på Hotels.com, Expedia, Booking.com, Accor Hotels, Apollo samt DTF Travel.

 


Copyright © 2024 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |