SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Zalando Rabatkode & tilbud - www.zalando.dk

Butik RSS

Zalando Du kan altid finde de nyeste Zalando rabatkode her på rabatkode.com.

Zalando har det største udbud af sko & modetøj på Internettet som inkluderer mere end 1.500 til børn, kvinder og mænd. Her kan du finde tøj og sko fra Ecco, Nike, Adidas, Vila, Vero Moda, Esprit, Lacoste, Vagabond, Only samt mange flere.

 

Aktive tilbud

Nuværende 3 aktive tilbud

Zalando udsalg – Spar op til 50%

Gratis fragt og retur hos Zalando

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag kr. 100,- Zalando rabatkupon

Zalando er en butik som har specialiseret sig i salg af sko og modetøj via Internettet. Her kan du finde tusindvis af forskellige slags sko, bluser, bukser, sportstøj og meget mere til alle medlemmer af familien, samt masser af forskellige accessories som kan give det sidste til dit look. Derudover sælger Zalando også på en lang række af boligtilbehør som giver dig masser af inspiration til indretningen.

Virksomheden har sin base på hovedkontoret som ligger i Berlin, Tyskland. På baggrund af det store produktkatalog som tæller et sortiment på mere end 22.000 modeller af sko og samlet runder omkring de 300.000 varenumre, samt at de har aktiviteter i størstedelen af de Europæiske lande, som er med til at gøre denne virksomhed til en af Europas største Internetbutikker inden for tøj & sko.

Hjernerne bag konceptet og internetbutikken Zalando, hedder David Schneider og Robert Gentz. Virksomheden blev grundlagt i Berlin, tilbage i 2008, og kunne allerede 2 år senere prale af at være markedsleder i Tyskland i salg af sko via internettet. Derudover havde de i samme periode sat sig godt på det østrigske marked. Den lynhurtige ekspansion stoppede brat da TV selskabet ZDF, gjorde forbrugerne opmærksomme på de tvivlsomme arbejdsforhold, som på daværende tidspunkt herskede på nogle af Zalandos fabrikker. I slutningen af 2011 kom der er pressemeddelelse fra selskabet, som forsikrede forbrugerne om, at der vil blive taget skridt til at forbedre arbejdsforholdene for alle de ansatte i virksomheden. I 2012 vandt Zalando guld i kategorien ”Best Cross-Border Webshop of Europe" som blev uddelt af e-Commerce Awards.

Det er muligt at finde et næsten helt utænkeligt tal af produkter i Zalandos online webshop. Antallet af sko alene løber op over 22.000 forskellige modeller og dækker alle de forskellige fodtøjskategorier, fra enkle sko, til både festlige alternativer samt sko til løb og sport. Hos Zalando finder du tøj og sko til hele familien, til enhver lejlighed. Hvis du er på jagt efter en lækker og luksuriøs kjole, en sporty polo, en varm vinterjakke eller måske sweatpants, så kan du finde det hos Zalando, her sætter kun fantasien grænser. Nogle af de mest populære produkter i Zalandos produktkatalog omfatter:
  • Adidas
  • Converse
  • Desigual
  • Diesel
  • Jack & Jones
  • Levis
  • Nike
  • Timberland
  • Vans
  • Vero Moda
I Zalandos afdeling for interiør finder man alt fra diverse møbler, tæpper, køkkenredskaber og diverse opbevaringsløsninger. Derudover kan man finde diverse produkter til alle de forskellige rum i huset, fra køkkenet, kontoret, stuen, toilettet og til børneværelset.

Hos Zalando er du som kunde sikret at dine personlige oplysninger er beskyttet samt at Zalando benytter sig af sikker krypteret betaling. For Zalando er kundens sikkerhed en topprioritet. Derudover får du hos Zalando hele 30 dages fuld returret samt gratis fragt og retur. Dine vare bliver leveret af Post Danmark inden for 2-6 hverdage.

Find din Zalando rabatkode online på rabatkode.com i dag og spar penge på dine køb hos Zalando.dk
 
 

Upålidelige tilbud

Nuværende 10 upålidelige tilbud

Spar 10% Ekstra på T-shirts – Zalando rabatkode

Zalando Udsalg | Spar helt op til 60%

Zalando rabatkode – spar 10% på striktrøjer!

Zalando rabatkode | Spar 20% på skandinaviske brands

Zalando Januarudsalg – spar op til 50%

CyberMonday Zalando | Spar 20% v/køb over 800DKK

CyberMonday Zalando | Spar 10% v/køb over 400DKK

Zalando Black Friday udsalg – op til 50% i rabat!

Zalando sommerudsalg – spar op til 70%

Zalando rabatkode : Spar 15% på alt – også allerede nedsatte varer.

 

Copyright © 2024 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |