SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Telia rabatkoder & tilbud! - https://www.telia.dk

Butik RSS

Telia Du kan altid finde de nyeste Telia rabatkode her på rabatkode.com

Telia er et teleselskab som tilbyder telefoni, mobiltelefoni, bredbånd, mobilt bredbånd og TV løsninger. Udover dette kan du også købe din nye smartphone i Telias online webshop, hvor du også kan finde andre gode tilbud.

 

Aktive tilbud

Nuværende 1 aktive tilbud

Spar 2640,- på iPhone 5 hos Telia

Telia, også kendt som TeliaSonera, er en svensk-finsk virksomhed der har specialiseret sig i at levere telekommunikationstjenester og netværksadgang til erhvervsliv og private som hjælper dem til at kommunikere på en simpel, effektiv og miljøbevist måde.

Kongliga Elecktriska Telegraf-Werket blev grundlagt i Sverige tilbage i år 1853 og skiftede senere navn til Telia. Per 1. januar 2003 fusionerede Telia med det finske teleselskab Sonera og derved blev TeliaSonera skabt. Virksomheden Telia ejer en række datterselskaber, hvoraf det mest kendte datterselskab i Danmark er Call me.

Telia har hovedsæde i Stockholm og har mere end 31.500 ansatte fordelt i både Europa og Asien. Dog er det primære marked i Norden hvor Telia konkurrerer mode Tele2, Telenor og TDC om markedsandele indenfor mobiltelefoni, telefoni, internet og TV.

Telia har altid en række gode tilbud som de prøver at tilpasse markedets ønsker. Blandt Telias tilbud finder du ofte fri tale, adgang til Spotify og så har de selvfølgelig Danmarks bedste 4G netværk!
 
 

Upålidelige tilbud

Nuværende 6 upålidelige tilbud

TV og bredbånd for 0 kr. den første måned hos Telia!

Få 1 måneds bredbånd og oprettelse til 0 kr.!

Telia har Ski’ Go’e tilbud – Spar op til 50%

Spar 720,- på Nokia Lumia 925 hos Telia

Få 480,- i rabat på en LG Optimus G hos Telia

Spar 1200,- på iPhone5 hos Telia

 

Copyright © 2024 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |