SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Priesme Kuponkode & tilbud - www.priesme.dk/

Butik RSS

Priesme Priesme designer selv smykker og tilbyder en lang række forskellige design.

De forskellige kollektioner indeholder alt fra klassiske design, tidløse design til helt specielle og unikke design.

Her forhandles Armbånd, Halskæder, Kugler, Manchetknapper, Øreringe og Ringe!

På Priesme.dk finder du altid et
FLOT UDVALG | HØJ KVALITET | TILBUD | UDSALG | KAMPAGNER | RABATTER!

+ Fri Fragt i DK
+ Hurtig Levering
+ Flere Betalingsalternativer
+ 14 Dages Fortrydelsesret

 

Aktive tilbud

Nuværende 1 aktive tilbud

Gratis Fragt i Danmark

Prisme.dk er en online butik som forhandler kvalitets smykker til kvinder.

Alle smykker er fremstillet i 925 Sterling sølv, forgyldt 925 Sterling sølv eller guld. Alle smykker er enkeltvist og udførligt beskrevet. Priesme ørekroge, ørestikker og kreoler er altid fremstillet i 925 Sterling sølv, forgyldt 925 Sterling sølv eller guld.

Priesme benytter udelukkende sten og krystaller i høj og smuk kvalitet. I stor grad benyttes de fantastiske krystaller fra den østrigske producent Swarovski. Desuden benyttes en række ædelstene. Priesme går aldrig på kompromis og hver eneste ædelsten udvælges og kvalitetskontrolleres før smykket produceres.

Priesme bruger ferskvandsperler og kulturperler i mange størrelser og farver. En vigtig del er at vælge de rigtige perler til hvert smykke. Når der arbejdes med naturligt fremstillede sten, krystaller og perler, kan der ofte være forskel i farve, facon og størrelse, hvilket gør, at hvert smykke har sit helt eget unikke præg.

Priesme smykker produceres både i indland og udland. Dele af smykket kan være fremstillet i udlandet og smykket kan derefter være endeligt produceret i Danmark. Priesme ædelstene er typisk forarbejdet i udlandet. Alle smykker kvalitetskontrolleres, pakkes og afsendes udelukkende i Danmark.

FRAGT & LEVERING Handler du online på Priesme.dk får du altid Gratis Forsendelse i Danmark.
Dine varer sendes med Post Danmark og afsendes typisk samme dag eller dagen efter - Leveringstiden er derfor kun 1-3 dage.

BETALING Her har Du har mulighed for at betale på følgende måder; Dankort, eDankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, American Express, JCB, Bankoverførelse eller PayPal.

FORTRYDELSESRET Du har altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager dine varer - Læs mere om brugen af fortrydelsesretten under Handelsbetingelser på Priesme.dk

Teamet på Rabatkode.com sørger altid for at siden er opdateret med de nyeste og bedste tilbud, kampagner og rabatter fra Priesme.

På nuværende tidspunkt er det desværre ikke muligt at bruge en Priesme rabatkode men vi håber at det kommer i den nærmeste fremtid, så vi kan hjælpe jer forbrugere med at spare mest muligt når der handles online!
 

Copyright © 2024 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |