SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

OneLeg Rabatkode & tilbud - oneleg.dk/

Butik RSS

OneLeg OneLeg by Susanne Schmidt - Her kan du handle de smarte og populære OneLeg skammel, OneLeg Wood, Jakjor og Cacoon!

Brug OneLeg skamlen til både inden- og udendørs brug.

Sædeovertrækket lavet i 100% silikone, giver dig både ekstra siddekomfort og tillader dig at strække dig endnu længere frem, fordi du ikke kan glide på sædet.

OneLeg forhandles i Danmark, Europa og USA - Find
TILBUD | UDSALG | KAMPAGNER | RABATTER fra OneLeg.dk her!

+ Hurtig Levering
+ Flere Betalingsalternativer
+ E-Mærket
+ 14 Dages Fortrydelsesret

 

Aktive tilbud

Nuværende 1 aktive tilbud

OneLeg by Susanne Schmidt | Kvalitets skammel

Historien bag OneLeg - ... om OneLeg startede hjemme, når Susanne skulle luge i haven, tjære soklen på sit hus og i det hele taget ordne forskellige opgaver i de lave højder.
Hendes knæ og ryg har det ikke godt med at sidde på hug eller stå foroverbøjet, så derfor brugte hun en traditionel brolæggerskammel.
Funktionen med at sidde på en étbenet stol syntes hun var virkelig god, og tænkte tit at det burde alle haveejere da gøre.
Men for os "almindelige" forbrugere dvs. os der ikke er brolæggere, er der nogle ulemper ved den traditionelle brolæggerstol: Pga. materialet (træ) er den tung, foden er kuglerund, og borer sig derfor ned i underlaget, f.eks. græsplænen eller bedet, kan ikke bruges indendørs og vælter, blot man rejser sig let fra sædet osv.

Nu var idéen om en ny multifunktionel skammel født, og med hjælp fra en god ven, kom design og tegninger også på plads og projektet kunne sættes i gang.

FRAGT & LEVERING
Når du handler online på OneLeg.dk betaler du selv for fragten og den afhænger af pakkens vægt.
Priserne går fra kr. 30,- (Højst 250 g.) og op til kr. 170,- (Højst 20 kg.) - Levering sker med Post Danmark og leveringstiden er 1-4 arbejdsdage.

BETALING & E-MÆRKET
OneLeg.dk er Godkendt af E-Handelsfonden - Din online garanti for sikker handel!
Her kan du vælge at betale med Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard, JCB, UnionPay, American Express, Bankoverførelse eller gennem ViaBill (Køb nu - betal, når du vil).

FORTRYDELSESRET
Du har altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager dine varer - Læs mere om brugen af fortrydelsesretten under Handelsbetingelser på OneLeg.dk

Her på Rabatkode.com vil du kunne finde en OneLeg rabatkode lige så snart webshoppen kører en rabatkode kampagne!
Du vil også altid kunne finde de nyeste og bedste tilbud, kampagner og rabatter fra OneLeg.dk lige her hos os.
 

Copyright © 2024 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |