SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

One.com værdikode & tilbud - https://www.one.com/da/

Butik RSS

One.com Du kan altid finde de nyeste tilbud og one.com rabatkode her på rabatkode.com.

One.com er det rigtige sted for dig som ønsker at registrer dit eget domæne navn, hoste din egen hjemmeside med dertilhørende personlige e-mail adresse. Hos one.com har du muligheden for at lave din helt egen unikke hjemmeside med deres brugervenlige hjemmesideprogram – alt sammen til nogle af de laveste priser på markedet.

 

Aktive tilbud

Nuværende 2 aktive tilbud

Få en Google AdWords-kupon fra One.com

Webhosting for 20,- pr. måned hos One.com

I 2002 stiftede Jacob Jensen det som vi i dag kender som One.com. Den danske virksomhed har siden hen vokset sig større og blevet en af Europas førende virksomheder inden for salg af webhoteller og formidling af domæner. På nuværende tidspunkt har one.com mere end 1 million kunder fordelt på 149 lande verden over. De mere end 150 medarbejdere hos One.com er fuldt gearet til at tage imod fremtidens udfordringer og omfavne mulighederne.

Visionen hos One.com har altid været at tilbyde et godt og simpelt, brugervenligt og fleksibelt produkt til alt fra nybegyndere og professionelle brugere. For at kunne tilbyde kunderne de bedste priser og øge konkurrencedygtigheden har One.com registreret selskaber i både Danmark og Dubai, samt salgskontorer i Holland, Tyskland og Storbritannien.

Dubai afdelingen er beliggende i det kendte Dubai Internet City, som giver den helt rette og ideelle placering for den innovative virksomhed. One.com har nemlig muligheden for at dele og modtage viden, sparring samt samarbejde med over tusindvis af andre IT-virksomheder.

One.com har både udvikling og support afdelinger i Dubai og Danmark, hvor du kan chatte live med deres kundeservice 24/7. På nuværende tidspunkt yder One.com support på en lang række sprog, inklusiv: dansk, svensk, norsk, engelsk, tysk, hollandsk, fransk, spansk og italiensk.

Hos One.com er alt inkluderet i prisen, så der kommer ingen ubehagelige eller skjulte ekstra gebyrer. Hvis du bestiller domæne og webhotel hos One.com er følgende inkluderet;
- Domænenavn
- 5 GB hosting-plads (eller mere afhængigt af det valgte webhotel)
- Ubegrænset antal personlige e-mailadresser
- Læse og skrive e-mail via din smartphone
- Kompatibel med alle e-mail programmer (herunder Outlook og Thunderbird)
- Adgang til webmail fra enhver internetforbindelse
- Hold styr på dine kontakter og aftaler.

One.com har vundet masser af forskellige priser for deres produkt, inklusiv en række ”bedst til prisen”. One.com tilbyder en masser plads for relativt få penge i sammenligning med mange af deres konkurrenter, derudover får du også ubegrænset trafik og e-mail adresser. Webhotellerne har en oppetid på 99,99% over en periode på 979 dage, hvilket i sig selv er en helt fantastisk driftssikkerhed.

Derudover tilbyder One.com altid deres kunder fuld tilfredshed eller pengene tilbage garanti. I det tilfælde at du ikke er tilfreds med det produkt som du har købt hos One.com, kan du inden for de første 15 dage efter købet få pengene tilbage.

Find One.com RABAT | TILBUD | KAMPAGNER online lige her på rabatkode.com, hvor vi løbende holder øje med de bedste tilbud, kampagner og rabatter!
 
 

Upålidelige tilbud

Nuværende 2 upålidelige tilbud

50% One.com Værdikode – Rabat på Domæneafgift & Webhoteller

Få et års gratis domæne hos One.com

 

Copyright © 2023 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |