SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Monsoon Promotion Code & tilbud - uk.monsoon.co.uk

Butik RSS

Du kan altid finde de nyeste tilbud, kampagner og Monsoon rabatkoder her på rabatkode.com

Monsoon har specialiseret sig i salg af tøj, sko og accessories til kvinder og børn. Monsoon er et engelsk tøjmærke som har hentet inspiration i det fjerne østen, de har primært fokus på flotte kjoler og tøj til specielle begivenheder såsom: bryllup, cocktail, ferier osv. Monsoon har altid feminint tøj i festlige og eksotiske farver. Hos Monsoon får du gratis levering når du handler for mere end €75 samt 28 dages returret. Du kan spare penge næste gang du handler os Monsoon, hvis du har en Monsoon Rabatkode.

 

Aktive tilbud

Nuværende 1 aktive tilbud

Køb for mindst €75 og få fri fragt hos Monsoon!

Monsoon så dagens lys i 1973 da virksomheden blev oprettet af Peter Simon, som havde rejst verden rundt og var blevet inspireret af godt håndværk med etnisk oprindelse. Det har medført at Monsoon er blevet til et stærkt mærke med masser af identitet med inspiration hentet i østen. I dag indhenter Monsoon’s team af designere masser af inspiration verden over som er med til at skabe og vedligeholde identiteten.

Når man handler tøj og accessories hos Monsoon, så finder man en samling af unikke og klassiske designede stykker som spænder fra afslappet garderobe til festkjoler. Alt sammen kombinerer den feminine stil med eksotiske farver, detaljerede finish produceret af smukke tekstiler.

Børnetøjet hos Monsoon passer barnets behov, uanset om vi taler den perfekte lille prinsesse eller den sirlige unge herre. Det betyder at Monsoon Children kollektionen har masser af rækkevidde og lever op til både dagligdagens behov samt særlige lejligheder.

Derudover har Monsoon afdelingen Accessorize, her kan man købe diverse accessories som gør looket komplet. Accessorize står for god kvalitet af modetilbehør til gode priser. Her kan du finde tasker, smykker, sko, bælter, sjaler, tørklæder og mange andre slags tænkelige tilbehør som kan være med til at give det sidste krydderi til et fuldendt look. Accessorize har sæson temaer og tilpasser de nyeste trends, dog er den generelle stil er gennemgående i designet.

Hos Monsoon er der fokus på bæredygtighed, det betyder at virksomheden har tilpasset og integreret miljømæssige, sociale, økonomiske og ledelsesmæssige aspekter inden for bæredygtig udvikling.

Når du handler hos Monsoon får du altid gratis standard levering når du handler for minimum €75. Derudover får du altid 28 dages returret på alle vare med muligheden for at få pengene tilbage.
 
 

Upålidelige tilbud

Nuværende 5 upålidelige tilbud

Monsoon udsalg + 20% ekstra rabat!

Spar op til 30% på vintertøj og tilbehør hos Monsoon

Monsoon rabatkode: Køb for £200 og spar £50

Monsoon rabatkode: Køb for £150 og spar £30

Spar op til £50 på udvalgte produkter hos Monsoon!

 

Copyright © 2024 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |