SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Malindi Rabatkode & tilbud - www.malindi.dk/

Butik RSS

Malindi Hos Malindi.dk finder du håndlavede læder sandaler til kvinder.
Malindi har sandaler i alle regnbuens farver samt tidsløse designs, som gør at du altid kan finde et par til enhver lejlighed. Der vil løbende komme nye designs i butikken.
Besøg Malindi.dk online i dag og se deres
FLOTTE UDVALG | DESIGN | TILBUD | UDSALG | KAMPAGNER | RABATTER!

+ Fri Fragt v/køb over kr. 300,-
+ Hurtig Levering
+ Flere Betalingsalternativer
+ 30 Dages Fuld Returret

 

Aktive tilbud

Nuværende 2 aktive tilbud

Fri Fragt | Køb for over kr. 300,-

Tilmeld nyhedsbrevet & få 25% rabat

Alle Malindis læder sandaler er håndlavede i Kenya af lokale kenyanere i den smukke kystby, Malindi. De er fremstillet af ægte læder, og de har alle en tynd gummisål i bunden. Det fantastiske perlearbejde er ligeledes lavet i hånden - denne proces tager adskillige timer at fremstille. Da sandalerne er håndlavede udgør de derfor ikke et perfekt par, men dette er netop det, som gør sandalerne unikke og giver charmen til de smukke sandaler - ikke et par er ens!
Afrikanske læder sandaler af denne kvalitet bliver kun bedre med tiden og har samtidig en meget lang levetid - jo mere de gåes med, jo bedre komfort vil du få - og du vil bestemt ikke fortryde dit køb. Sandalerne virker lidt stive i starten, men vil hurtigt blive bløde og udforme sig efter din fods pasform.

FRAGT & LEVERING Når du handler for mere end kr. 300,- på Malindi.dk får du Gratis Fragt, ellers er der et fast fragtgebyr på kun kr. 29,-
Bestiller du inden kl. 16:00 på hverdage sendes dine varer samme dag - Malindi.dk sender dine varer med Post Danmark og leveringstiden er typisk 1-3 hverdage.

BETALING Du kan trygt og sikkert handle online på Malindi.dk
Her har du følgende betalingsmuligheder; Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, American Express eller MobilePay.

RETURRET Hos Malindi.dk får du hele 30 dages fuld returret fra den dag du modtager dine varer - Læs mere om brugen af returretten på Malindi.dk

Her på rabatkode.com finder du de bedste tilbud, udsalg og rabatter fra Malindi.dk
Opnå ekstra rabat ved at benytte en Malindi rabatkode - Du finder rabatkoderne gennem Malindi nyhedsbrev og lige her på rabatkode.com
 

Copyright © 2024 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |