SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Light Years rabatkoder & tilbud! - www.lightyears.dk/

Butik RSS

Light Years Hos Lightyears finder du et stort udvalg af designer lamper og projekter.

Find alt fra Pendler, Gulvlamper, Bordlamper, Væglamper, Udendørslamper samt projekter til Hotel, Restauration, Detail, Firmadomicil, Offentlige rum eller Private hjem.

Lightyears' kollektion af moderne belysning er blevet til i et tæt samarbejde med nogle af verdens mest talentfulde og visionære designere. Takket været deres mod, indsigt og professionelle gennemslagskraft er det lykkes Lightyears at præsentere et væld af bemærkelsesværdige lamper.

På Lightyears.dk finder du altid et
STORT UDVALG | HØJ KVALITET | TILBUD | UDSALG | KAMPAGNER | RABATTER!

+ Fri Fragt
+ Hurtig Levering
+ Flere Betalingsalternativer
+ 14 Dages Fortrydelsesret

 

Aktive tilbud

Nuværende 1 aktive tilbud

Fri Fragt | Kun i DK

Belysningsvirksomheden Lightyears udvikler og producerer lamper af høj kvalitet til det professionelle og private marked. I tæt samarbejde med nogle af verdens bedste designere og arkitekter har Lightyears skabt en række moderne lamper, der kombinerer tradition og innovation.
Lightyears blev grundlagt i 2005 og har siden oplevet stor efterspørgsel fra ind- og udland. Deres lamper fås i mere end 60 lande, og de anvendes i spektakulære indretninger i restauranter, hoteller, firmadomiciler, forretninger og private hjem verden over.

Alle lamper og projekter kommer fra designerne; Cecilie Manz, Hans Sandgren Jakobsen, Gamfratesi, Monica Förster, Komplet Design, Jørn Utzon, Morten Voss, Kibisi, Salto & Sigsgaard, Hulger, Jo Hammerborg, Henning Larsen, Hidenori Kuge og Formfjord.

FRAGT & LEVERING
Når du handler på Lightyears.dk får du altid fragtfri levering i Danmark uanset ordrens størrelse (Der leveres ikke til Grønland & Færøerne).
Lightyears sender dine varer med GLS og leveringstiden er som regel 2-5 hverdage.

BETALING
På Lightyears.dk kan du vælge at betale med Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard,
Her foregår alle betalinger via et krypteret system, som er certificeret af PBS International - så du trygt og sikkert kan handle online!

FORTRYDELSESRET
Du har altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager dine varer - Læs mere om brugen af fortrydelsesretten under Handelsbetingelser på Lightyears.dk

Her på Rabatkode.com er det vores prioritet at hjælpe jer forbrugere med at spare mest muligt når i handler online - Derfor vil du altid kunne finde de nyeste og bedste tilbud, kampagner og rabatter fra Lightyears.

På nuværende tidspunkt er det desværre ikke muligt at spare penge ved at bruge en Lightyears rabatkode men vi håber at det ændrer sig i den nærmeste fremtid, så vi kan hjælpe jer med at spare endnu flere penge!
 

Copyright © 2024 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |