SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Lalandia kampagnekode & tilbud - www.lalandia.dk

Butik RSS

Lalandia Du kan altid finde de nyeste Lalandia kampagnekoder, rabatkoder og tilbud her på rabatkode.com.

Lalandia giver danskerne mulighed for at nyde sommeren året rundt! Lalandia er nemlig hele Danmarks badeland og vandland, beliggende i henholdsvis Rødby og Billund med aktiviteter for børn og voksne i alle aldre.

 

Aktive tilbud

Nuværende 1 aktive tilbud

Første nat gratis – Lalandia kalder det 3 = 2

Lalandia er kendt for at have Skandinaviens største feriecentre som tiltrækker en lang række af turister fra hele Europa. Lalandia’s feriecentre findes i henholdsvis Rødby og Billund, hvor grundkonceptet er at man får gratis adgang til en lang række faciliteter inden for det store feriecenter, når man lejer et af deres feriehuse. Af disse faciliteter er Lalandia mest kendt for deres kæmpe tropiske vand- og badeland, men derudover findes der også legeland, bowlingbaner, skøjtehal, sportshal, butikker og restauranter.

 

Lalandia blev stiftet tilbage i 1988 og har i perioden indtil i dag haft flere forskellige ejere. I dag er Lalandia ejet af PARKEN Sport & Entertainment A/S. I begyndelsen var Lalandia blot et feriecenter med et lækkert vandland, men omkring årtusindskiftet blev Lalandia udvidet med andre typer aktiviteter, som er med til at underholde feriegæsterne.

 

Lalandia giver rammerne for den perfekte familieferie som indeholder masser af sjov for både små og store. I Lalandia’s Aquadome finder man nemlig vandaktiviteter i nærmest alle afskygninger som inkluderer fede vandrutschebaner, spa og boblebade, samt aktivitets og børneområder. Når man bliver træt af vandland er der mulighed for at tag på opdagelse i de spændende butikker, børnevenlige restauranter samt minigolf, legelandet Monky Tonky, bowlingcenter, sportshal og fitnesscenter. Lalandia skaber nærvær og hygge for hele familien, så når man vælger at tage et ferieophold i Lalandia er der altid noget til hele familien. Dette dette er med til at skabe en vellykket ferie – uanset vejret.

Find din Lalandia rabatkode | Lalandia kampagnekode online i dag - Her på rabatkode.com, opdaterer vi løbende med de bedste tilbud og rabatter!
 
 

Upålidelige tilbud

Nuværende 8 upålidelige tilbud

Lalandia rabatkode | Spar 500 kr. på alle ophold

Lalandia rabatkode: spar 500,-

Tag på Vinterferie i Lalandia fra kun 2.800,-

XL Weekend hos Lalandia starter ved blot 3.323,-

Hold Sommerferie i Lalandia fra kun 2.740,-

Tag på Bededags- eller Pinseferie i Lalandia fra kun 2.740,-

2013 tilbud hos Lalandia – 1 nat gratis!

Hold nytår i Lalandia

 

Copyright © 2024 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |