DK
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Krea Smykker rabatkoder & tilbud! - www.kreasmykker.dk

Butik RSS

Kreasmykker er butikken for dig som er vild med at lave dine egne smykker. Her kan du nemlig finde alle former for materialer til din smykkeproduktion. Du kan finde nye spændende perler, vedhæng, smykkelåse, snøre og andet tilbehør. Kreasmykker har et bredt sortiment som kan tilfredsstille de fleste kreative mennesker, men skulle der mangle en bestemt vare, så er de også parate til at bestille den hjem. Du kan ofte finde spændende tilbud i deres tilbudsafdeling.

+ Gratis fragt ved køb for 200,-
+ God kundeservice

 

 
 

Aktive tilbud

Nuværende 2 aktive tilbud

Gør dig en god deal på Kreasmykkers tilbud

Få fri fragt hos Krea Smykker

Kreasmykker er en hyggelig webshop med base i Silkeborg. Kreasmykker har specialiseret sig i salg af materialer og tilbehør til hjemmelavede smykker. Du finder f.eks. perler, armbånd, charms, vedhæng, snøre, låse, ure samt meget andet tilbehør i butikken.

I det tilfælde at Kreasmykker ikke har det som du står og mangler, så kan du altid kontakte dem. De er nemlig altid parate til at skaffe alt hjem til rimelige priser.

Du får altid prisgaranti hos Kreasmykker på de vare som er på lager. Det betyder at hvis du finder en identisk vare som er billigere i en fysisk dansk butik eller i en dansk internetbutik, så opdaterer de priserne i butikken eller refunderer dig differencen hvis du allerede har købt og betalt for varen.

Hos Kreasmykker bliver din bestilling behandlet og sendt med Post Danmark inden for 1-4 hverdage. Fragten koster blot 25,- men er helt gratis hvis du handler for minimum 200,- i en transaktion. Alternativt er det også muligt at afhente varerne på webshoppens adresse i Silkeborg.

Du kan altid finde de nyeste og mest aktuelle Kreasmykker tilbud, kampagner og udsalg via rabatkode.com
 
 

Upålidelige tilbud

Nuværende 1 upålidelige tilbud

Kreasmykker rabatkode: spar 20% på alle varer

 

Copyright © 2018 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |