DK
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Karat24 rabatkoder & tilbud! - https://www.karat24.dk/

Butik RSS

Karat24 Karat24.dk er en online webshop som har specialiseret sig i salg af ure og smykker til en favorabel pris. Karat24 arbejder konstant på at finde nye interessante designs og spændende brands som de kan føje til deres sortiment. I webshoppen kan du ofte finde nye brands som ikke tidligere er set i Danmark, hvilket er din chance for at købe noget helt unikt.

+ Fragt 29,-
+ Fri fragt ved køb over 500,-
+ 1-3 dages levering
+ Smykkeguide
+ Flere betalingsalternativer
+ God og kompetent kundeservice

 

Aktive tilbud

Nuværende 5 aktive tilbud

Tilmeld dig kundeklubben & spar mindst 10% på alt

Tilmeld dig nyhedsbrevet & få et gratis gavekort på 100 kr.

Karat24 Udsalg | Spar mindst 55%

Udsalg – smykker til under 99,-

Fri fragt ved køb over 500,-

 

I 2013 blev Karat24.dk grundlagt af Casper Edens, med det enkle formål at sælge kvalitetssmykker og ure på internettet til gode attraktive priser. Webshoppens succes kommer som en del af god kvalitet, stort sortiment og en meget kompetent kundeservice som altid står klar til at hjælpe kunderne.

Karat24.dk er altid klar på at gå lidt længere for deres kunder, det betyder at hvis du mener at der mangler noget i sortimentet, så skal du blot kontakte dem, og de vil se nærmere på om det vil være muligt at tilføje det, til det nuværende sortiment.

Når du ser anmeldelser både på Facebook og Trustpilot, er det tydeligt at man hos karat24.dk får kundeservice i verdensklasse. Det er heller ikke unormalt at der medfølger en håndskrevet hilsen sammen med det ur eller smykke som du har købt.

Når du handler hos karat24.dk kan du benytte dig af flere forskellige betalingsmetoder, herunder Dankort, VISA, MasterCard, Maestro, American Express og JCB. Du kan også vælge at benytte dig af bankoverførsel eller ViaBill hvor du har mulighed for at dele betalingen op i mindre bider. Når du handler hos Karat24.dk får du altid 30 dages returret/ombytningsret.

Karat24.dk bruger PostDanmark til at sende din bestilling. Fragten koster kun 29,- uden omdeling og 59,- med omdeling og hvis du køber for minimum 500,- så får du helt gratis levering. Din bestilling bliver leveret inden for 1-3 arbejdsdage. Du kan også vælge at hente din bestilling i receptionen som er beliggende i Kolding, den skal dog hentes på en hverdag i tidsrummet 8:00-15:00
 
 

Upålidelige tilbud

Nuværende 10 upålidelige tilbud

Karat24 Tilbud | Spar 20% på Daniel Wellington

Karat24 rabatkode | Få Fri Fragt

Karat24 rabatkode | Spar 20% på alt ByKranz

Karat24 rabatkode | Spar 25% på ALLE øreringe – KUN I DAG!

Karat24 tilbud | Spar 20% på Daniel Wellington – Fredag, Lørdag & Søndag

Karat24 Januarudsalg – masser af gode tilbud!

Black Friday Karat24 | Spar op til 75%

Karat24.dk rabatkode – spar 100 kr.

Karat24.dk rabatkode – gratis fragt!

Eksklusiv karat24 rabatkode – spar 30%

 

Copyright © 2018 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |