SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

JEWLSCPH rabatkoder & tilbud! - www.jewlscph.com/

Butik RSS

JEWLSCPH Jewlscph skaber smukke unikke smykker i små serier - øreringe, halskæder, armbånd, ringe, diamanter - designet af Mai Manniche. Der anvendes udelukkende de bedste materialer, og der tilbydes vejledning, f.eks. i forhold til bryllupper og smykkepleje. Også smykker til mænd.

 

Aktive tilbud

Nuværende 1 aktive tilbud

JEWLCPH tilbud: tilmeld nyhedsbrev og spar 10%

Jewlcph er dedikerede til at skabe unikke smykker i små serier. Der tilbydes smykker indenfor alle kategorier: øreringe, halskæder, armbånd, ringe og diamanter. Materialerne, som anvendes, er af høj kvalitet og garanteret nikkelfri. Mai Manniche er den kreative drivkraft bag firmaet og tilbyder, udover smykkerne på hjemmesiden, også gode råd og idéer på sin blog, som kan findes på: www.maimanniche.dk, desuden er der live-events, hvor du kan møde hende og få vejledning omkring din stil og hvilke smykker som passer bedst til dig. Disse live-events slås op både i bloggen, samt på hjemmesiden www.jewlscph.dk. På hjemmesiden er der en omfattende vidensbank, hvor du kan finde gode oplysninger omkring emner så som: materialer & smykkepleje, viden om smykker, bryllup step by step, smykkestyling og ædelstene. Firmaet lægger vægt på at tilbyde – og giver – en rigtig god service, er du altid velkommen til at kontakte firmaet, enten via kontaktformularen på hjemmesiden (eller direkte mail til: kundeservice@jewlscph.dk), eller via telefon: +45 35 830 830. Du kan også finde et outlet på hjemmesiden, hvor du kan finde mange smukke smykker til stærkt nedsatte priser. Endelig har du muligheden for at få lavet et personligt gavekort, hvis du gerne vil give noget specielt i gave, men er lidt i tvivl om præcis hvad. Et gavekort som uden tvivl vil vække begejstring.

Firmaet startede tilbage i 2005, som et resultat af Mai’s fascination af smykker, ædle stene og kvalitetsmaterialer. I dag drives firmaet sammen med broderen jurist David Manniche som et familieforetagende og er yderst anerkendt og populært. Det kan nævnes at firmaet hvert år siden 2009, sammen med Hjerteforeningen, har udgivet et årligt smykke i forbindelse med kampagnen ”Elsk hjertet”, hvor der sættes fokus på forskning i forhold til kvinder
 

Copyright © 2024 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |