SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Inkclub Kampagnekode & tilbud - https://www.inkclub.com/dk/da/

Butik RSS

Inkclub Du kan altid finde de nyeste tilbud og inkClub rabatkode her på rabatkode.com.

inkClub giver dig muligheden for at handle i 3 specialbutikker i en og samme internetbutik. Her kan du købe blæk, toner, batterier og støvsugerposer. Alt bliver lagt i den samme indkøbskurv og fragten betales blot 1 gang – inkClub har altid vare af høj kvalitet til lave priser samt hurtig levering.

 

Aktive tilbud

Nuværende 1 aktive tilbud

Gratis blækpatroner eller fotopapir!

I 2000 blev inkClub oprettet af Hans Nilsson og Lennart Nyberg med en forretningsidé om at sælge lasertoner og blækpatroner via internettet, som efterfølgende blev leveret med posten. Dette koncept har vist sig at være lønsomt og siden hen er virksomheden undergået hurtig udvikling. I dag drives inkClub af Hakon Invest som erhvervede 100% af virksomheden i december 2011.

inkClub har specialiseret sig i salg af diverse forbrugsvarer som er egnet til e-handel og deres fokus på salg af blækpatroner og lasertoner online har gjort dem til blandt verdens største aktører inden for markedet. På nuværende tidspunkt dækker butikken over 3 specialbutikker:

inkClub (blæk og toner) – Her kan du købe lasertoner, blækpatroner, fotopapir og andet printertilbehør.
dustClub (støvsugerposer) – Her kan du købe støvsugerposer og andet støvsugertilbehør.
batteryClub (batterier) – Her kan du købe diverse slags batterier og tilbehør til mobiltelefoner, værktøj, kameraer samt laptops.

I de 3 specialbutikker finder man et bredt sortiment af originalvarer samt kvalitetssikrede lavprisalternativer. De lave priser, høje kvalitet, hurtige leveringer samt den enkle bestillingsproces været med til at give inkClub over 3 millioner tilfredse kunder fordelt på 15 lande.

Når man handler hos inkClub er man altid sikret hurtige leverancer, 30 dages fuld returret, printergaranti samt fri fragt hvis man køber fra 2 butikker samtidigt.

Benyt en Inkclub rabatkode | Inkclub kampagnekode og spar yderligere penge på dine online køb hos Inkclub!
Du finder disse rabatkode|kampagnekoder gennem Inkclub nyhedsbrev og her på rabatkode.com, hvor vi løbende opdaterer med tilbud, kampagner og rabatter!
 
 

Upålidelige tilbud

Nuværende 10 upålidelige tilbud

Fri fragt – Ved køb af pærer for mindst 149 kr hos InkClub

CYBER MONDAY – Spar 20%

Inkclub Tilbud | Spar 10% på ALLE pærer

Inkclub tilbud | Spar 20% på alt

InkClub Black Friday udsalg – spar 20%

Gratis fragt fra Inkclub

Få en gratis elpære!

Gratis bærbare minihøjttalere!

spar 10% på rengøringsprodukter!

24% rabat på ALT hos inkClub.

 

Copyright © 2023 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |