SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

H&M rabatkoder & tilbud! - www.hm.com/dk/

Butik RSS

H&M H&M har mere end 2.800 fysiske butikker fordelt på 49 lande verden over. H&M er et velkendt brand og sælger deres egne mærker hvor nogle produkter bliver designet i samarbejde med kendte personer, designere og modeskabere. H&M er bevidste omkring miljøet og er i skrivende stund verdens største bruger af organisk/økologisk bomuld.

 

Aktive tilbud

Nuværende 1 aktive tilbud
Zalando Tilbud 
Hennes & Mauritz eller bedre kendt som H&M er en verdensomspændende svensk tøjkæde. H&M startede som en enkelt butik med dametøj i Sverige og har siden hen udviklet sig til at være et internationalt brand med butikker i 49 lande verden over. H&M har haft butikker i Danmark siden 1967 og er på nuværende tidspunkt en af de mest populære tøjkæder i landet.

H&M har specialiseret sig i at producere og sælge tøj til hele familien, det betyder at du her kan købe dame-, herre- og børnetøj fra et af deres 6 individuelle mærker: H&M, COS, Monki, Weekday, Cheap Monday og Other Stories. Derudover bliver det tøj som sælges målrettet mod det yngre segment kaldet fo Divided. Hos H&M har gravide kvinder også muligheden for at købe moderne ventetøj. Udover salg og produktion af tøj, sælger H&M også diverse accessories samt kosmetik.

Hos H&M kan man også handle tøj via deres webshop, her kan du finde præcis det samme udvalg som i de fysiske butikker landet over. Når man handler hos H&M har man muligheden for at vælge mellem 4 forskellige betalingsmetoder; betalingskort, konto, månedsfaktura eller postopkrævning. Du har altid 14 dages returret på de vare som du har købt online og skulle du vælge at returnere en eller flere varer, vil tilbagebetalingen blive foretaget til den metode du oprindeligt brugte til at betale for dit køb.

H&M har ofte masser af gode tilbud, udsalg og kampagner. Derudover er der mulighed for at spare yderligere med penge når man handler online hvis man har en HM rabatkode. Du kan altid finde de nyeste og mest aktuelle rabatkoder her på vores hjemmeside. Der tilbydes også i tide og utide en rabatkode til HM fri fragt - Hold specielt øje med denne da du sparer hele fragten!
 
 

Upålidelige tilbud

Nuværende 10 upålidelige tilbud

BLACK FRIDAY – Spar 20% på ALT + Gratis Fragt

Fri Fragt på Alle Bestillinger – H&M rabatkode

RABATKODE – fri fragt

UDSALG | Spar 50%

H&M rabatkode – spar 10%

H&M sommerudsalg | Spar helt op til 60%

H&M udsalg – spar 30% på badetøj!

RABATKODE – spar 10% på ALT!

RABATKODE – fri fragt!

TILBUD – spar 30% på sengetøj

 

Copyright © 2023 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |