SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Haveplakat Rabatkupon & tilbud - www.haveplakat.dk/

Butik RSS

Haveplakat HavePlakat.dk sælger unikke udendørslærreder online.

HavePlakat er den eneste virksomhed, der tilbyder produkter efter mål og med en centimeters nøjagtighed. Desuden bruger HavePlakat refleksfri lærreder.

Hos HavePlakat kan du finde flotte plakater med temaer som strand og palmer, solsikker, efterår, solnedgange, vandfald, sommerfugle, blomster, dyr, haver, landskaber og mange andre.

Besøg HavePlakat online i dag og gør noget ved de kedelige vægge i haven - Du finder altid et
STORT UDVALG | HØJ KVALITET | TILBUD | UDSALG | KAMPAGNER | RABATTER!

+ Billig Fragt
+ Kvalitets Plakater
+ 3 Års Farvegaranti
+ Flere Betalingsalternativer
+ 14 Dages Returret

 

Aktive tilbud

Nuværende 1 aktive tilbud

Haveplakat – Dit eget billede som udendørslærred!

HavePlakat blev grundlagt i 2004 og forhandler kvalitets plakater til udendørsbrug. De var den første virksomhed i Europa til at fremstille disse unikke udendørslærreder.

HavePlakat har flere gange være med i hollandske TV-programmer. For eksempel, "Eigen Huis en tuin", "Tuinruimers" og "Wonen met John de Wolf". De er desuden blevet omtalt i flere magasiner. For eksempel, Troskompas, AH Personeelsblad, Panorama, Vara Kassa Magazine, Libelle, Elsevier, Groei en Bloei, Wonen.nl, og Unive.

Hos HavePlakat finder du et flot udvalg af inden for kategorierne vinterlandskaber, strand og palmer, buddha og andre statuer, panorama, lavendelmarker, solsikker, efterår, køer, solnedgange, vandfald, sommerfugle, døre, blomster, haver, dyr, landskaber, vinduer, bjergkløfter, wellness, skove og parker samt fotografer.

Hos HavePlakat kan du skille dig af med de kedelige udendørsarealer med disse smukke plakater fra HavePlakat - Her får du 3 års farvegaranti, refleksfrit stof, 8 års udendørs test, vaskbart og vejrbestandige plakater. HavePlakaet tilbyder plakater efter mål og med 1 cm nøjagtighed.

FRAGT & LEVERING
HavePlakat har altid billig fragt - Fragten hos HavePlakat koster fra kun kr. 9,95,-

BETALING
Her har du mulighed for at betale på følgende måder Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Bancontact, PayPal eller Bankoverførelse.
Du kan nemt, sikkert og trygt handle online på HavePlakat.dk - Helt uden bekymringer!

RETURRET
HavePlakat tilbyder 14 dages returret fra den dag du modtager dine varer.
Produkter skal returneres i ubrugte, ubeskadiget og uåbnet original emballage - Læs mere på HavePlakat.dk

Vælger du at shoppe online på HavePlakat.dk anbefaler vi her på Rabatkode.com at du leder efter en HavePlakat rabatkode | HavePlakat rabatkupon inden du gennemfører købet, da det er den nemmeste måde at spare penge når du handler online!
Du skal være opmærksom på at det er ene og alene op til den enkelte webshop hvornår en rabatkode er gyldig og hvor meget rabat du får!
- Kan du ikke finde en rabatkode til HavePlakat.dk her hos os, så skyldes højst sandsynlig at HavePlakat ikke har en kampagne kørende på nuværende tidspunkt.
 

Copyright © 2024 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |