SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

FDM Travel rabatkoder & tilbud! - www.fdm-travel.dk

Butik RSS

FDM Travel Over 250.000 danskere har i år rejst med FDM Travel, så tag og rejse med! FDM Travel sælger et stort udvalg af billige rejser, ferier og meget andet. FDM Travel er specialister inden for en række populære rejsemål til Australien, New Zealand, Europa, Sydafrika, Canada og USA. Her kan du bestille billige flybiletter, hoteller og billeje.
 

Aktive tilbud

Nuværende 5 aktive tilbud

FDM travel – find din drømmerejse til USA!

Spar masser af penge med FDM Travel afbudsrejser

All Inclusive ferier med FDM Travel fra 1.532,-

Spar op til 30% på din sommerferie hos FDM Travel

Hoteller på Madeira i vinterferien sat ned med 20% hos FDM Travel

FDM Travel er en 100% dansk ejet virksomhed og ejes af forbrugerorganisationen Forenede Danske Motorejere (FDM). Man behøver ikke at være medlem af FDM for at kunne booke sin kommende ferie hos FDM Travel.

FDM Travel har specialiseret sig i at arrangere ferier så de opfylder dine krav og dine feriedrømme. Det betyder at du kan bestille alt fra en forlænget weekend i Tyskland til vinterferie, sommerferie, charterrejse, oplevelsesrejse eller jordomrejse hos FDM Travel. FDM Travel tilpasser rejsen til dine behov er du på intet tidspunkt begrænset af rejsetidspunkter eller feriens længde, fordi ferien bliver planlagt efter dit behov. Du kan selv vælge om FDM Travel skal skræddersy rejsen til dig eller om du selv vil planlægge den via deres hjemmeside.

Når du bestiller en komplet rejse hos FDM Travel som inkluderer transport og ophold, så er du beskyttet af rejsegarantifonden og pakkerejseloven. Det betyder at du er bedre stillet når du booker alt gennem FDM Travel, end hvis du vælger at sammensætte din kommende ferie fra en række forskellige leverandører. Du kan også få rådgivning omkring rejseforsikring, så du er sikker på at du er fuldt dækket i det tilfælde at uheldet er ude.

Hos FDM Travel sidder der en række feriespecialister som er klar på at svare på de spørgsmål som du eventuelt måtte have. Du kan stille spørgsmål om alt fra booking til gode fif og råd omkring f.eks. kør-selv rundrejser, ferieboliger, oplevelsesferier, storbyferier, miniferier, rundrejser og krydstogter. Uanset hvor destinationen går hen, så er FDM Travels medarbejdere klar til at svare på dine spørgsmål.
 
 

Upålidelige tilbud

Nuværende 10 upålidelige tilbud

FDM Travel rabatkode | Spar 10% på udvalgte hoteller i Europa

FDM Travel – Gode tilbud på storbyferier!

FDM Travel holder 66 års fødselsdagsfest – masser af gode tilbud!

FDM Travel – spar op til 50% på krydstogter!

Spar op til 50% på sommerferien 2016 hos FDM Travel

TILBUD – spar 35% på julemarked og subtropisk badeferie

Tag på billig efterårsferie med FDM Travel

Flyv til New York fra kun 2.811,-

Costa Del Sol – 1 Uge med fly og hotel fra kun kr. 2.058,-

FDM Travel tilbyder op til 30% rabat til Disneyland Paris!

 

Copyright © 2024 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |