DK
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Efarvehandel rabatkoder & tilbud! - www.efarvehandel.dk

Butik RSS

Efarvehandel Her kan du altid finde de mest aktuelle Efarvehandel rabatkoder, tilbud og kampagner.

Efarvehandel er en online farvehandel der blev etableret i år 2008 og som giver god service og har masser af faglig viden i topklasse. Hos Efarvehandel sælger de masser af kvalitetsmaling fra både Dyrup og Gori til lavpris. Efarvehandel har også en masse andre produkter i deres sortiment, blandt andet; afdækning, tapet, rengøring og meget mere. Desuden har Efarvehandel har også fysiske butikker beliggende i Århus og omegn.

+ Gratis fragt ved køber over kr. 300,-
+ Kæmpe udvalg
+ Gode betalingsmuligheder
+ 14 dages fortrydelsesret

 

Aktive tilbud

Nuværende 1 aktive tilbud

Gratis levering fra Efarvehandel

Efarvehandel blev etableret i 2008, men folkene bag Efarvehandel har mere end 20 års erfaring inden for professionel farvehandel. Efarvehandel har fysiske butikker i Århus, Transbjerg og Højbjerg.

Hos Efarvehandel får du kvalitets mærker som Dyrup, Gori, Motip, Dylon, Trip Trap, belton, Stiwex og så til lavpris! Hos Efarvehandel finder du kategorier som indendørs, udendørs, malerværktøj, rengøring, afdækning, tapet og wallstickers,tekstilfarve, autolak spray, maskin og indstrimaling og spray maling. Hos Efarvehandel får du kvalitets produkter til lavpris.

Ved køb over kr. 300,- er det gratis levering til "brofaste" Danmark. Opfylder du ikke kravene for fri fragt, vil der blive tillagt kr. 70,- i fragt gebyr. Du har mulighed for at betale med Dankort, Visa/Dankort, Visa-Electron, JCB, Maestro, Forbrugsforeningen og Mastercard.

Efarvehandel tilbyder altid 14 dages returret. Varen skal være i samme stand/mængde som modtaget. Brug af varen, beskadiget eller på anden vis forringet, så bortfalder fortrydelsesretten.

Det er også muligt at fortryde ved at nægte at modtage varen. Her er du selv ansvarlige for returneringen af varen og yderligere omkostninger. Spar penge på dit næste maleprojekt med billig kvalitets maling fra Efarvehandel.
 

Copyright © 2018 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |