SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Dorothy Perkins Promotional code & tilbud - www.dorothyperkins.com

Butik RSS

Dorothy Perkins Dorothy Perkins er den største dametøjs forhandler i Storbritannien, med over 600 butikker på landsplan. Her kan du finde moderigtigt tøj til overkommelige priser. Sortimentet bliver opdateret dagligt og mere end 2.000 produkter bliver tilføjet ugentlig. Derudover har Dorothy Perkins har ofte eksklusive tilbud og rabatkoder som gør at du kan spare netop lidt ekstra.

 

Aktive tilbud

Nuværende 3 aktive tilbud

Få 10% rabat hos Dorothy Perkins – Tilmeld dig nyhedsbrevet

Spar helt op til 60% – Dorothy Perkins Udsalg

Dorothy Perkins åbnede deres første butik tilbage i 1909 under navnet Ladies Hosiery and Underwear Limited. Dengang var det kun mellemklassen over overklassen i samfundet som havde råd til at købe deres tøj butikkerne, hvor arbejdsklassen ofte gik i hjemmesyet og hjemmestrikket tøj. I løbet af det næste årti begynder dette langsomt at skifte, der kommer flere butikker til og i 1919 skifter Ladies Hosiery and Underwear Limited navn til Dorothy Perkins. I løbet af årene følger de den nyeste mode og tilbyder denne til yderst konkurrencevenlige priser. I 1999 åbner Dorothy Perkins webshoppen, som gør det muligt at handle den nyeste mode online. I skrivende stund er Dorothy Perkins vokset til næsten 600 butikker fordelt rundt i Storbritannien samt mere end 124 internationale butikker.

Dorothy Perkins er kendt for prisvenlig og feminin mode. Webshoppen bliver opdateret dagligt med nyt tøj og accessories, hvilket gør at der altid er et bredt sortiment at vælge imellem. Hylderne bugner med alt fra bluser, bukser, toppe, skjorter, strik, bukser, denim, nederdele, kjoler, dragter, sportstøj, badetøj, jakker og frakker, fodtøj, tilbehør og lingeri.

Tøjet fra Dorothy Perkins kollektion fås i de engelske størrelser 6 til 22, samt tall, petite og graviditetskollektioner. Derudover kan du altid skabe det komplette look ved at kombinere tøjet med sko og accessories.
 
 

Upålidelige tilbud

Nuværende 10 upålidelige tilbud

Spar 25% på ALT – Dorothy Perkins Tilbud

Spar 10% Ekstra på Udsalget (Op til 70%) – Dorothy Perkins Udsalg

CYBER MONDAY – Spar op til 50%

Spar 10% Ekstra på Udsalget – Dorothy Perkins rabatkode

Midseasonudsalg – spar op til 50%

TILBUD | spar 24% på alt!

Dorothy Perkins rabatkode – spar 25% ved køb over £75!

Tilbud – spar 24% på jakker, støvler, striktrøjer…

Dorothy Perkins rabatkode – spar 20% på nyheder!

Rabatkode – spar 10% ekstra på udsalget!

 

Copyright © 2024 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |