SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Barko Rabatkode & tilbud - https://www.barko.dk/

Butik RSS

Barko På Barko.dk kan du bestille en BuddyBox til din hund!

BuddyBox fra Barko er for hunde i alle størrelser. Hver måned er boksen fyldt med nyt og spændende legetøj, lækre godbidder og forkælelse.
Hunde over hele landet får hver måned en BuddyBox!

På Barko.dk finder du altid
GODE PRISER | HØJ KVALITET | TILBUD | KAMPAGNER | RABATTER!

+ Billig Fast Fragtpris
+ Hurtig Levering
+ Flere Betalingsalternativer
+ 14 Dages Fuld Returret

 

Aktive tilbud

Nuværende 1 aktive tilbud

BuddyBox | Bestil 6 måneder og spar kr. 350,-

Når du skriver din hund op til en BuddyBox, vil i hver måned modtage en goodiebox til din firbenede ven fyldt med overraskelser og forkælelse af yderst høj kvalitet – din hund vil elske dig for det.

En BuddyBox indeholder 4-7 nøje udvalgte produkter, der varierer fra gang til gang. Barko sørger dog altid for at værdien af boxen er den samme!
Indholdet er altid nøje udvalgte kvalitetsprodukter fra kendte mærker som Kong, Essential, Foods, KONG, Vitakraft, Tikki og DeliSnacks.

FRAGT & LEVERING
Når du bestiller en BuddyBox på Barko.dk betaler du altid selv for fragten - Fragten koster kr. 29,- uden omdeling og kr. 48,- med omdeling.
Hvis du bestiller inden kl. 17:00 vil dine varer blive afsendt samme dag med Post Danmark - Leveringstiden er typisk 1-2 hverdage.

BETALING
På Barko.dk kan du vælge om du vil betale med Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Maestro eller JCB.
Du kan trygt og sikkert handle din BuddyBox online!

RETURRET
Du har altid 14 dages fuld returret fra den dag du modtager dine varer - Læs mere om brugen af returretten under Handelsbetingelser på Barko.dk

Her på Rabatkode.com er det vores mål at hjælpe jer online shoppere med at spare mest muligt - Derfor vil du altid på Rabatkode.com kunne finde de nyeste og bedste tilbud, kampagner og rabatter fra Barko!

Desværre er det ikke muligt at bruge en Barko rabatkode på nuværende tidspunkt men vi håber at det er noget som kommer i den nærmeste fremtid, så vi kan hjælpe jer med at spare endnu flere penge!

Bestil og få din boks nu!
 

Copyright © 2024 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |