SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Backtee Rabatkode & tilbud - www.backtee.dk

Butik RSS

Backtee Backtee.dk designer og markedsfører golfbeklædning og fritidsbeklædning. Med Backtee får du funktionalitet, mode og høj kvalitet.

Her finder du golftøj, golfudstyr og fritidsbeklædning til damer, herrer og junior.

Blandt Backtee sortiment finder du polo og toppe, strik, jakker og veste, bukser og underdele, regntøj, tasker, kasketter, sokker samt en masse andet.

På Backtee.dk finder du altid et
STORT UDVALG | HØJ KVALITET | TILBUD | UDSALG | KAMPAGNER | RABATTER!

+ Fri Fragt v/køb over kr. 1.000,-
+ Hurtig Levering
+ Flere Betalingsalternativer
+ 14 Dages Fortrydelsesret

 

Aktive tilbud

Nuværende 2 aktive tilbud

Backtee OUTLET | Spar 40 – 50%

Få fri fragt hos Backtee!

BACKTEE er hovedsponsor på den største danske golfevent Europa Tour turneringen Made in Denmark samt sponsor på den danske professionelle golf tour, Ecco Tour. BACKTEE A/S er et danskejet firma etableret i 1994.

Backtee er en online butik som sælger kvalitets golfudstyr, golftøj og fritidsbeklædning.
Det er super nemt at handle online hos backtee.dk - du kan shoppe efter funktionalitet som solskins forhold, vind forhold, kulde forhold, regn forhold.

Backtee tilbyder lækre produkter som polo og toppe, strik, jakker og veste, bukser og underdele, regntøj, tasker, kasketter, sokker, bælter, bæltetasker, golftasker og en meget mere.

FRAGT & LEVERING
Bestiller du for mere end kr. 1000,- sørger Backtee for at der er Gratis Levering og så går leveringen hurtigt - 1-2 dages leveringstid som sendes med PostDanmark.
Bestiller du for mindre end kr. 1000,- koster fragten kr. 49,- Der leveres også til udlandt med DHL og samme regler gælder for at opnå Fri Levering.

BETALING
Hos Backtee har du mulighed for at betale Dankort, eDankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, American Express og PayPal.

RETURRET
Har du fået bestilt noget som alligevel ikke lige var sagen - så har du altid 14 dages returret fra den dag du modtager varene - For at gøre brug af returretten skal visse krav opfyldes som du kan læse mere om på Backtee.dk

Her på Rabatkode.com sørger vi for at være opdateret med de nyeste og bedste tilbud, kampagner og rabatter fra Backtee.
Backtee har desuden også en OUTLET afdelingen, hvor det altid er muligt at få gode tilbud og store rabatter!

Hvis du har besluttet dig for at på Backtee.dk, anbefaler vi at du kigger efter en Backtee rabatkode inden du gennemfører dit online køb - da det er den nemmeste måde at spare ekstra penge på!
HUSK! Det er Backtee som vælger hvor meget og hvornår en rabatkode er tilgængelig - så kan du ikke finde en her hos os, så skyldes det sikkert at shoppen simpelthen ikke har en rabatkode kampagne kørende.
 

Copyright © 2024 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |