DK
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Austrian Airlines rabatkode & tilbud - https://www.austrian.com/?sc_lang=da&cc=DK

Butik RSS

Austrian Airlines Du kan altid finde de nyeste tilbud, kampagner og Austrian Airlines rabatkode her på rabatkode.com

Austrian Airlines tilbyder nu flybilletter til en masse attraktive destinationer inden for Europa. Flybilletten inkluderer bagage samt snack og drikke ombord, hvis flyvetiden vare mere end 100 minutter. Derudover er Austrian Airlines medlem af Star Alliance, et partnerprogram som gør du muligt at optjene point til forskellige bonusprogrammer inden for Star Alliancenetværket. Man kan efterfølgende bruge de opsparede point til at købe nye flyrejser for. Gør brug af godt tilbud hos Austrian Airlines, vi glæder os til at have dig ombord.

 

Aktive tilbud

Nuværende 1 aktive tilbud

Rejs billigt med Austrian Airlines Redtickets

Det nationale flyselskab i Østrig hedder Austrian Airlines og blev stiftet tilbage i 1957 efter at de 2 flyselskaber Air Austria og Austrian Airways fusionerede. I september 2009 blev Austrian Airlines opkøbt af Lufthansa. Austrian Airlines er medlem af Star Alliance som er verdens største bonusprogram og samarbejde mellem flyselskaber.

Austrian Airlines består på nuværende tidspunkt af 76 fly der flyver til mere end 87 destinationer verden over. En række af destinationerne flyves af Tyrolean Airways, som er et datterselskab af Austrian Airlines. Du kan flyve med Austrian Airlines direkte fra København til f.eks. Wien og Innsbruck. Hos Austrian Airlines inkluderer flybilletten altid bagage samt snack og drikke ombord, hvis flyvetiden vare mere end 100 minutter.

Udover at alle passagerer får en god service, så er der flere fordele i at flyve med Austrian Airlines. I modsætning til mange af lavpris flyselskaberne bliver du hos Austrian Airlines ikke tillagt en masse ekstra gebyrer når du står i lufthavnen. Du behøver f.eks. ikke at betale ekstra for indchecket bagage i lufthavnen, da du altid som minimum har 23kg indchecket bagage inklusiv i flybilletten + din håndbagage. Derudover får du som minimum også noget at drikke samt en snack ombord på selve flyveturen.

Derudover er Austrian Airlines som bekendt medlem af Star Alliance. Det gør det muligt at optjene point til bonusprogrammet hos næsten alle de flyselskaber som også er medlem af Star Alliance. Udover at være et bonusprogram er det også et samarbejde mellem flyselskaberne, med dette samarbejde, behøver du ikke at checke din bagage ind igen hvis du eventuelt skal skifte fly (med en ny operatør) under rejsen.
 
 

Upålidelige tilbud

Nuværende 1 upålidelige tilbud

Spar 10% – Austrian Airlines rabatkode

 

Copyright © 2019 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |