SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Animaks rabatkoder & tilbud! - animaks.dk/

Butik RSS

Animaks Animaks er en kvalitetsbutik med tilbehør til hunde og katte.

Her finder du alt fra Tyggeben og Godbidder, Hundefoder, Aktivitetsspil Til Hunde, Loppemiddel, Hundelegetøj, Anibio Naturprodukter, Kosttilskud/Olier/Shampoo, Halsbånd, Snore og Seler, Kattefoder, Kattegodbidder og Lækkerier, Aktivitetsspil Til Katte, Naturprodukter Til Katte, Kattelegetøj og Aktiviteter samt en masse andet!

Animaks tilbyder altid et flot og spændende udvalg af kvalitets produkter til din hund og kat.

Gå på opdagelse online på Animaks.dk i dag - Du finder altid et
STORT UDVALG | HØJ KVALITET | TILBUD | UDSALG | KAMPAGNER | RABATTER!

+ Fri Fragt v/køb over kr. 300,- (Kun udvalgte områder)
+ Hurtig Levering
+ Flere Betalingsalternativer
+ 14 Dages Fortrydelsesret

 

Aktive tilbud

Nuværende 2 aktive tilbud

Animaks Tilbud | Spar 50% på hundeartikler

Animaks Tilbud | Spar 50% på katteartikler

"Vi kvalitetsbutiks med tilbehør til hunde, på Thurø i Svendborg, der sætter kvalitet, rådgivning og service i højsædet."

Her hos Animaks finder du professionelt personale, der har flere års erfaring indenfor branchen og som virkelig brænder for at yde den bedste service til kunderne.

Animaks har desuden en professionel hundesalon, hvor du kan få trimmet, vasket og plejet din hund.

I online shoppen på Animaks.dk kan du finde Tyggeben Og Godbidder, Hundefoder, Aktivitetsspil til Hunde, Loppemiddel, Hundelegetøj, Anibio Naturprodukter, Kosttilskud/Olier/Shampoo, Halsbånd, Snore og Seler, Hundeskåle, Børster, Kamme og Anden Pleje, Hundesenge, Transportbure og Tasker, Hundelygter Og Reflekser, Dækkener Og Tøj Til Hunde, Kovaline Plejeprodukter, Diverse Hundetilbehør, Kattefoder, Kattegodbidder og Lækkerier, Aktivitetsspil til Katte, Naturprodukter til Katte, Kattelegetøj Og Aktiviteter, Kattesand, Katteskåle, Loppemiddel samt Emajleskilte m/tekster til både hund og kat.

FRAGT & LEVERING
Bor du i Svendborg, Faaborg-Midtfyn, Nyborg eller Langeland kan du få Gratis Fragt når du handler for mere end kr. 300,-
Bor du ikke i disse områder, koster fragten fra kr. 49,-

BETALING
På Animaks.dk har du mulighed for at betale Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, MobilePay, PayPal eller Bankoverførelse.
Du kan nemt, hurtigt og trygt handle online på Animaks - Helt uden bekymringer!

FORTRYDELSESRET
Du har altid 14 dages fortrydelsesret når du handler på Animaks.dk
Fortrydelsesretten gælder fra den dag du modtager din vare - Læs mere om brugen af returnering under Handelsbetingelserne på Animaks.dk

Her på Rabatkode.com sørger vores team for altid at være opdateret med de nyeste og bedste tilbud, kampagner og rabatter fra Animaks!

Det er desværre ikke muligt at gøre brug af en Animaks rabatkode på nuværende tidspunkt, men vi håber at det er noget som kommer i den nærmeste fremtid så vi kan hjælpe jer forbrugere med at spare mest muligt!
Selvom Animaks ikke tilbyder rabatkoder, så er der stadig rig mulighed for at spare gode penge!
 

Copyright © 2024 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |