DK
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Allianz Assistance kampagne kode & tilbud - https://www.allianz-assistance.dk

Butik RSS

Allianz Assistance Allianz Assistance - Køb Trygt Rejseforsikringer Online!

Allianz Global Assistance er her for at hjælpe. Faktisk har de hjulpet i næsten 60 år.

I dag berører deres gruppe af virksomheder 250 millioner mennesker på verdensplan. Det er ca. 4% af verdens samlede befolkning!

Som førende i verden inden for rejseforsikring og assistance, står Allianz Assistance til rådighed 24 timer i døgnet 7 dage om ugen.
Måske har du mistet din bagage, er blevet forsinket, har brækket benet på skiferien, eller din bil er brudt sammen på det mest ubelejlige tidspunkt.

Gå på opdagelse online på Allianz-Assistance.dk og få styr på forsikringen!

Hos Allianz Assistance kan du altid finde
GOD SERVICE | GODE PRISER | TILBUD | KAMPAGNER | RABATTER!

 

Aktive tilbud

Nuværende 1 aktive tilbud

5% rabat på Allianz Global Assistance rejseforsikring

OM ALLIANZ ASSISTANCE
"Vi er her for at hjælpe dig i vanskelige situationer, i hele verden og lige rundt om hjørnet. Vores opgave og mission er at yde dig hurtig og omsorgsfuld assistance af høj kvalitet, når som helst og hvor som helst, når du har brug for os." - sådan lyder det fra Allianz Assistance.

Få dækket til rejse hos Allianz-Assistance.dk.
Enkeltrejse - Årsrejse - Backpacker - Skirejse - Afbestilling - Selvrisikoforsikring.

En rejseforsikring fra Allianz Global Assistance skaber tryghed på rejsen, og sikrer dig, når noget ikke går helt som planlagt.
På rejser får vi mange spændende, uventede og anderledes oplevelser. Men på rejser kan der desværre også ske uforudsigelige hændelser, vi helst ville undvære.

Med en god forsikring kan du slappe af, og sikkert nyde alle de indtryk der venter på din destination. Allianz Global Assistance er med til at sikre, at de mange oplevelser på ferien bliver til glade ferieminder.

Står du og skal bruge en god rejseforsikring, så går du aldrig helt galt i byen med en rejseforsikring fra Allianz Assistance!

Med en Allianz Assistance rabatkode | Allianz Assistance kampagne kode som du kan finde lige her på Rabatkode.com, kan du opnå ekstra rabatter på din forsikring!

Spar penge på din forsikring med Rabatkode.com og Allianz-Assistance.dk i dag!
 

Copyright © 2021 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |