SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

Anmeldelse: Zalando en butik med et genialt koncept!

Jeg tror efterhånden at mange danskere har hørt om Internetbutikken Zalando, eller i hvert fald set deres reklame på TV. Det er reklamen med den fortvivlede mand som advarer imod internetbutikken Zalando, fordi hans kone shopper amok og har indrettet et kæmpe garderobeskab for at få plads til det hele. Mange finder reklamen ganske irriterende, men den kommer ud med sit budskab og du er ikke i tvivl om hvilken butik det handler om.

 

Hvis vi vælger at se bort fra de irriterende reklamer som Zalando bombardere os med på TV skærmen samt på Internettet, er det faktisk en butik med et genialt koncept. Zalando har nemlig gjort det nemt for forbrugeren at købe tøj og sko online uden at skulle spekulerer på omkostningerne udover varens pris. Zalando tilbyder nemlig gratis forsendelse og gratis retur. Det er praktisk for dem der har en travl hverdag eller generelt bor langt væk fra butikker med et godt udvalg af vare.

 

Personligt bor jeg selv inden for rimelig afstand af et godt udvalg af gode butikker, men desværre har jeg blot ikke altid lige en hel eftermiddag til at tage på shopping. Jeg ved til gengæld ofte præcis hvad jeg leder efter samt jeg holder af at kigge efter gode tilbud. Derfor benytter jeg mig af muligheden for at købe disse varer, både sko og tøj, via Zalando.

 

Jeg har kun gode erfaringer med brugen af Zalando, når man har foretaget og fuldført en bestilling modtager man en e-mail der informerer om den forventede leveringsdato. Du modtager efterfølgende en e-mail fra Zalando når de har afsendt din pakke. I det tilfælde at din pakke bliver forsinket fra deres varehus modtager du også en e-mail som informerer om dette, det syntes jeg er god service. Zalando trækker først pengene for betalingen den dato du modtager pakken fra Post Danmark. Jeg oplever at en gennemsnitlig levering tager cirka 3 arbejdsdage.

 

I det tilfælde at varen ikke passer eller at du af en anden grund ønsker at sende varen retur, kan dette også nemt gøres, endda uden at du behøver at betale for det. Sammen med varen medfølger der nemlig en udførlig beskrivelse af hvad du skal gøre, hvis du har brug for at sende varen retur. Sidst jeg havde brug for at sende varen retur, gik der lige præcis 1 uge fra varen var sendt til at jeg igen havde pengene på min bank konto.

 

Jeg har valgt at se bort fra deres irriterende reklamer og benytter mig af deres mange gode tilbud, det er nemlig nemt og bekvemt at handle hos Zalando. Du kan altid finde de nyeste tilbud, kampagnekoder og rabatkoder til Zalando her på vores hjemmeside.

Copyright © 2023 | Når man leder efter en rabatkode - besøg Rabatkode |